2013-01-25 00:44:02
Φωτογραφία για O Βασίλης Οικονόμου στο Εκκεντρικό δελτίο
Από το Γραφείο Τύπου

O βουλευτής που βοήθησε στο να δοθεί το υλικό της λίστας σε όλα τα μέλη της Επιτροπής, ο κ. Οικονόμου, σε... τηλεφωνική επικοινωνία με το Εκ-Κεντρικό Δελτίο και τον Σπύρο Καρατζαφέρη μίλησε για την απόφασή του αυτή.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι η προκαταρκτική δεν υπόκειται σε αποφάσεις κομμάτων.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι πάνω σε αυτό υπάρχει μία φιλοσοφία. «Εμείς σαν ΔΗΜΑΡ προτείναμε προκαρκτική την οποία η Βουλή ψήφισε για τη λίστα Λαγκάρντ. Εγώ σαν βουλευτης αυτό που καλούμαι να κάνω είναι να βοήθησω στη διαλεύκανση, με καθαρή συνείδηση. Θεωρώ λοιπόν, ότι έχω υποχρέωση να πράξω χωρις συμφέρον και να βοηθήσω στη διαλεύκανση. Η πρόταση της ΔΗΜΑΡ έχει όλα τα πρόσωπα που πιστεύουμε ότι εμπλέκονται με την υπόθεση .Και πολιτικά στελέχη και υπηρεσιακους παράγοντες», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Σπύρος Καρατζαφέρης τον ρώτησε αν εν τέλει δεν έρθει η λίστα Λαγκάρντ και δεν παραδοθει στους 13 βουλευτές, τι θα γίνει, ο κ. Οικονόμου απάντησε:


«Δεν θα γίνει αυτό. Η λίστα θα έρθει γιατί είναι απόφαση που έχει παρθεί. Το προανακριτικό υλικό είναι στη διάθεση μας και θα δοθεί στον καθέναν από εμάς. Σε CD και σε στικάκι».

Όσο για την επίταξη στην απεργία των εργαζομένων και το γεγονός ότι η Κυβέρνηση προέβη στην απόφαση αυτή ακόμη και αν η ΔΗΜΑΡ δεν συμφωνεί, δήλωσε:

«Στο θέμα της επιτάξεως είμαστε αρνητικοί αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση. Πρέπει όμως, και οι εργαζόμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους...»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ