2013-01-25 00:13:04
Φωτογραφία για Άγγελος Τσιγκρής: «Οι νέες αυξήσεις της ΔΕΗ βυθίζουν τα νοικοκυριά στην απόγνωση…»
Με αφορμή τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τη διοίκηση της εταιρείας, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από 8,6 έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2013, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Να σημειωθεί ότι για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις οι αυξήσεις κυμαίνονται από 10- 12%!

Είναι πιθανό στο πρώτο εξάμηνο του έτους να ακολουθήσουν και άλλες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ στο πλαίσιο της υποχρέωσης, οι χρεώσεις να αντανακλούν το κόστος παραγωγής και εν όψει της απελευθέρωσης των τιμολογίων από 1ης Ιουλίου.

Επίσης στις ανατιμήσεις που ανακοινώθηκαν θα πρέπει να προστεθεί η αύξηση του τέλους ΑΠΕ που κυμαίνεται επίσης στο 9% από 1ης του έτους.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΔΕΗ, κάθε μήνα πραγματοποιούνται περίπου 30.000 διακοπές ρεύματος, λόγω καθυστέρησης στην εξόφληση παρελθόντων λογαριασμών…!

Οι νέες αυξήσεις βυθίζουν το μέσο Ελληνικό νοικοκυριό στην απόγνωση και προκαλούν οικονομική ασφυξία στον οικιακό προϋπολογισμό…».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ