2013-01-24 21:58:25
Φωτογραφία για Το αυτονόητο με εξάρα!
O ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο και προκρίθηκε στους "8" αλλά αυτό καάφερε να το συνδυάσει με επτά γκολ, διψήφιο αριθμό τελικών και καλό ποδόσφαιρο πριν από λίγο στην Τούμπα επικρατώντας με 6-0 της Καλλιθέας.  Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καταιγιστικός και αποζημίωσε τους 10.000 και πλέον φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν την ομάδα τους να σκοράρει πέντε φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Δικέφαλος στο 16΄ είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα καθώς στο 6'  ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 μετά από κεφαλιά-πάσα του Λόρενς. Στο 12΄ο Ιρλανδός έκανε την σέντρα και ο Λάζαρ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 37΄ο Βιγιαρέχο σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι μπροστά στην εστία του και αποβλήθηκε από τον Μήτσιου. Ο Λόρενς εκτέλεσε το πέναλτυ και έκανε το 3-0 που ήταν και σκορ πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό και κατάφερε να σκοράρει άλλα δυο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 41΄ο Αθανασιάδης πέτυχε το δεύτετο προσωπικό του γκολ μετά από πάσα του Σαλπιγγίδη ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κατσουράνης άνοιξε λογαριασμό με την ασπρόμαυρη φανέλα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.


Στο δεύτερο μέρος ο Παπακώστας έβγαλε τον Μαρουκάκη περνώντας τον Μουσταφίδη έτσι ώστε η ομάδα του να μη δεχθεί και άλλα γκολ.  Στο 56΄ ο Αθανασιάδης με εξουδετερωμένο τον Κατσούλη πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ και έκανε το 6-0. Τρία λεπτά αργότερα η Τούμπα σηκώθηκε στο πόδι όχι για να πανηγυρίσει γκολ αλλά να αποθεώει τον Πάμπλο Γκαρσία που αγωνίστηκε μετά από 2,5 μήνες αντικαθιστώντας τον Κατσουράνη. Στο ίδιο λεπτό ο Λάζαρ παραχώρησε τη θέση του στον Κίτσιου και ο Λόρενς στον Ρομπέρ. Στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, ευκαιρίες με Αθανασιάδη και Ρομπέρ για να πετύχει και άλλα γκολ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καλλιθέας προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής έστω και με δέκα παίκτες αλλά δεν τα κατάφερε ενώ ο Παπακώστας έδωσε χρόνο συμμετοχής για εμπειρίες και τους Ματσούκα, Κατσικογιάννη. Δικαίως όμως διαμαρτύρεται για τη φάση του 85' όταν ο Κωνσταντινίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι αλλά ο Μήτσιος δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μήτσιος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αρβανίτη και στον Μαρουκάκη Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον πρόεδρο της Καλλιιθέας, τον Νίκο Σαλευρή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (62΄ Γκαρσία), Λάζαρ (61΄ Κίτσιου), Λόρενς (61΄ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Καλλιθέα: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης (76΄Ματσούκας), Καλτσάς (68' Κατσικογιάννης), Μαρουκάκης, Ντακόλ (46΄ Μουσταφίδης), Βιγιαρέχο. Σταύρου, Πίκολο, Φαγιέ
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Ο Ινδιάνος...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Ο Ινδιάνος...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ