2013-01-24 21:05:17
Φωτογραφία για Έπιασαν κακοποιό που εμπλέκεται σε συμβόλαια θανάτου.Ήταν καταζητούμενος και φέρεται να συμμετείχε στην ΑΝΑΝΔΡΗ δολοφονία του Μ. Φιλόπουλου
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας καταζητούμενος που φέρεται να συμμετείχε στους χούλιγκανς του Ολυμπιακού κατά τη δολοφονία του Φιλόπουλου, τον Μάρτιο του 2007.

Οι φονιάδες λίγο μετά την πράξη τους. Ο 27χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα στον Κορυδαλλό, ήταν καταζητούμενος εδώ και μήνες και φέρεται να συμμετείχε στην ομάδα χούλιγκαν του Ολυμπιακού που διέπραξαν την ΑΝΑΝΔΡΗ δολοφονία του  Μιχάλη Φιλόπουλου, τον Μάρτιο του 2007 στη Λεωφόρο Λαυρίου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένες έρευνες, καθώς φέρεται να συμμετείχε και σε ομάδα εκτελεστών, που είχε αναλάβει συμβόλαια θανάτου για γνωστά ονόματα τής παρανομίας, στο πλαίσιο τού πολέμου αλληλοεξόντωσής τους για την κυριαρχία, αλλά και εις βάρος αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο συλληφθείς, πλέον, πρώην οδηγός ΤΑΞΙ, σημειώνεται ότι δημιούργησε ισχυρές επαφές με μεγάλη βαρονία της παρανομίας, όταν προφυλακίστηκε για την υπόθεση Φιλόπουλου.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Πολωνός Καψής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Πολωνός Καψής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ