2013-01-24 20:15:05
Φωτογραφία για Π. Μουτσινάς: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
από το Γραφείο Τύπου

Διανύουμε την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα ισχύσει η απόφαση της διοργανώτριας αρχής για... τον υποβιβασμό δύο ομάδων (αντί τριών) από την Σούπερ Λίγκα και την άνοδο τεσσάρων ομάδων από την Φούτμπολ Λίγκα, για να έχει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (από την περίοδο 2013- 2014) δεκαοκτώ ομάδες.

Το πρόβλημα προέκυψε από την προσφυγή μιας ΠΑΕ για την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα και η οποία ακόμα δεν εκδικάσθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ παρότι πέρασαν τρείς μήνες από την υποβολή της. Η πρόσφατη ψήφιση από τη Βουλή της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος δεν αναστέλλει την ισχύ των κανονισμών της ΕΠΟ.

Η αναστάτωση στις ομάδες και στους φιλάθλους που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και στις ομάδες που ενδιαφέρονται για άνοδο είναι πολύ μεγάλη μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις προέδρου ΠΑΕ, που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πέσουν τρεις ομάδες από την Σούπερ Λίγκα και όχι δύο.

Κατόπιν των παραπάνω:

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Τι ενέργειες πρόκειται να κάνει σχετικά με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και τι θα ισχύσει για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014;

2. Πότε θα ενημερωθούν οι ομάδες και οι φίλαθλοι για τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα υποβιβασθούν από την Σούπερ Λίγκα και των ομάδων που θα ανέβουν από την Φούτμπολ Λίγκα;

Ο ερωτών βουλευτής

Πάρις Μουτσινάς
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ