2013-01-24 19:43:05
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για το μέτρο της επίταξης
Μερικές κουβέντες για την σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης για την επίταξη.

Η ΕΠΊΤΑΞΗ αφορά μόνο πραγματα (οχηματα,μεσα,σκευη κ.λ.π). Δεν υπάρχει η λέξη επίταξη για ανθρώπους.

ΕΠΙΣΤΡΆΤΕΥΣΗ λέγεται αλλά δεν το λενε. Αυτοί που κυβερνουν με χουντικα μεσα δηλ. με πραξεις νομοθετικου περιεχομενου,δεν λενε τη λεξη επιστρατευση. Επίσης ερευνουν για το αν πληρωνονταν οι απεργοι τις μερες της απεργιας. Δεν το ξερω, αλλα δεν απαντουν, εκαναν το ιδιο ερωτημα και στους Δικαστες το τριμηνο που απεργουσαν και που μαλιστα απαγορευοταν ρητα απο το Συνταγμα η απεργια Δικαστικών;

Όλο εκεινο το διαστημα οι Δικαστες ζητούσαν την συμπαράσταση του λαου στον δίκαιο-οπως τον χαρακτηριζαν ᾱγωνα τους και κατηγορούσαν την Κυβερνηση για τη μειωση των μισθων τους. Μόλις η Κυβέρνηση τους μοίρασε 100.000.000 Ευρω από χρωστουμενα περασμενων ετων, σταμάτησαν την απεργία και ΑΜΕΣΩΣ αρχισαν τις αποφασεις ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ οποιουδηποτε αλλου κλαδου!


Οι συγκυβερνωντες που αυτοσκοπος ειναι ΜΟΝΟ η παραμονη στην Εξουσια εχουν κυρηξει τον πολεμο στην κοινωνία και στους πολίτες. Έναν πολεμο που εχει αρχισει απο καιρο αλλα απο δω και στο εξης θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ο λαος. Μου θυμιζει την Εποχη ΘΑΤΣΕΡ με τους ανθρακορυχους. Τοτε δεν μετρησαν σωστα τις απεργιες τους και κατεληξαν σε πολυμηνες συγκρουσεις με νεκρους και τραυματιες.Βλεπω και τωρα οτι δεν μετρησαν σωστα την απεργια στα ΜΜΜ και θα ειναι η σπιθα που θα γινει πυρκαγια. Θα συνταχθουν και αλλοι πολυ συντομα με τους απεργους και να δω πως τα πιστα σκυλακια,τα σαλιγκαρια καλυτερα που μας κυβερνουν,θα αντιδρασουν.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ