2013-01-24 18:48:36
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (pregame)
 Καλησπέρα σας από την Τούμπα όπου στις 20:00 ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το αυτονόητο και να αποφύγει το κάζο της χρονιάς: να αποκλείσει την Καλλιθέα ανατρέποντας το εις βάρος του 2-0 από τον πρώτο αγώνα. Μέσα από αυτή την ανάρτηση θα ενημερώνεστε με φωτογραφίες, video και κείμενα για όλα όσα συμβαίνουν μέχρι και την στιγμή που ο Μήτσιος θα σφυρίζει την σέντρα του αγώνα.

18:30 Η αποστολή του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για μια πρώτη βόλτα. Στην Τούμπα και η αποστολή της Καλλιθέας

18:30 Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία είναι στους 9 βαθμούς Κελσίου και δεν βρέχει. Όπως η πρόγνωση αναφέρει βροχή. Ο αγωνιστικός χώρος φαίνεται πώς είναι σε καλή κατάσταση αλλά είναι δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα επιβαρυνθεί.

18:31 Πλέον δεν υπάρχει ταρτάν στίβου γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και έχει καλυφθεί με ένα πράσινο πλαστικό.

18:32 Αρκετός κόσμος υπάρχει έξω από το γήπεδο και στις καφετέριες. Πολύ περισσότερος από εκείνον στο ματς με τον Ατρόμητο. Υπολογίζεται ότι περίπου 15.000 φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι στο γήπεδο ελπίζοντας να δουν τη νίκη-πρόκριση


18:35 Ο Τσιστιακόφ είναι μπρστά στην φισούνα και συζητά με τον Μάκη Γκαγκάτση

18:34 Θυμίζουμε ποιες είναι οι απουσίες του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γεωργιάδης, Γιάννου, Πέλκας, Κουμαλό ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Ετό που δεν υπολογίζεται. Πλέον δεν υπάρχει και Βιβιάν 18:34 Η Καλλιθέα ήρθε στην Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία αφού μετρά ένα αήττητο και στο πρωτάθλημα με τον Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της.

18:36 Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλοί οπαδοί στις κερκίδες. Η θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ