2013-01-24 16:50:03
Φωτογραφία για Γαλανόλευκος Φάρος: «Βραβεία εθνικής ομάδας 2013»
Όλα είναι έτοιμα για την ετήσια εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2013», το Σάββατο στα Χανιά. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φιλάθλων Εθνικής Ομάδας περιμένει τους φίλους της Εθνικής στην ετήσια χοροεσπερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ASTRA LIVE.

Τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ έχουν άρωμα EURO2004, αφού θα τιμηθεί ο αρχηγός της θρυλικής ομάδας ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος απεδέχθη την πρόσκληση των διοργανωτών και θα βρεθεί για πρώτη φορά στα Χανιά. Το ίδιο συνέβη και με τον έτερο πρωταθλητή Ευρώπης τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος θα έλθει στα Χανιά. Ο παλαίμαχος διεθνής Σπύρος Λιβαθηνός μέλος της Εθνικής που προκρίθηκε στο πρώτο EURO αυτό του 1980, θα είναι το τρίτο πρόσωπο το οποίο θα τιμηθεί.

Ο πρώτος team manager στην ιστορία της Εθνικής Ομάδας ο Γιώργοις Παπαλάνης, που ήταν στον πάγκο της Εθνικής στα προκριματικά και στα τελικά του EURO2004, θα είναι το επόμενο πρόσωπο , ενώ ακολουθεί ο δημοσιογράφος Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος για τις εκατοντάδες μεταδόσεις του, όλων των Εθνικών Ομάδων επι πολλά χρόνια μέσα απο τη συχνότητα της ΕΡΑΣΠΟΡ.


Ο διακεκριμένος οδοντίατρος Κώστας Δεληβελιώτης θα βραβευτεί ως φίλαθλος Εθνικής, καθώς παρακολουθεί την Εθνική Ομάδα τόσο στα εντός όσο και εκτός έδρας απο τη δεκαετία του 80.

Επίσης θα βραβευτούν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧανίων και Β’ Aντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, ο Δήμαρχος Χανίων Μανάλης Σκουλάκης για τη συμβολή του στη μετεγκατάσταση του Μουσείου, καθώς και η ομάδα του Πλατανιά η οποία συμμετέχει πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Ειδικές βραβεύσεις θα γίνουν για τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης την ΟΠΑΠ ΑΕ, την AMSTEL, και την ΕΤΕΚΑ.

Την εκδήλωση ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Μαλισιώβας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

To πρόγραμμα των διοργανωτών περιλαμβάνει επίσκεψη των τιμώμενων προσώπων στο καμάρι του Φάρου το ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ το Σάββατο στις 19.00. Εκεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης , ο Νίκος Νταμπίζας και ο Σπύρος Λιβαθηνός θα συναντήσουν τους φίλους της Εθνικής, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα εγγραφούν μέλη του Συλλόγου και στη συνέχεια θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Μία ώρα αργότερα ο Πρόεδρος Νίκος Φλέκκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ θα παραθέσουν επίσημο δείπνο προς τιμήν των τιμώμενων προσώπων και στις 22.30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στο κέντρο ASTRALIVE Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με χορούς απο τοπικά συγκροτήματα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mετράει μέρες ο Φάμπρι!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mετράει μέρες ο Φάμπρι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ