2013-01-24 12:15:04
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου στα Ψαχνά
Με τη συμμετοχή 135 ατόμων ξεκίνησε η λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Ψαχνών. Ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων οδηγεί τους διοργανωτές στη μεταφορά του τμήματος Ψυχολογίας σε μεγαλύτερο χώρο, έτσι ώστε να πάρουν μέρος και άλλοι πολίτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, αφού οι εγγραφές θα συνεχιστούν έως και την τρίτη διάλεξη.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η Έκφραση» ενώ το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο τελεί υπό την Αιγίδα των «Πολιτών Εν Γνώσει», που ήδη πραγματοποιεί αντίστοιχες πρωτοβουλίες στον Αλμυρό, στο Βόλο, στην Έδεσσα, στη Λάρισα και στη Λαμία ενώ στο δίκτυο έχουν ενταχθεί και στο επόμενο έτος θα ξεκινήσουν τμήματα στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Στην έναρξη των σεμιναρίων ήταν παρόντες ο Δήμαρχος κ. Μπουροδήμος, ο αντιδήμαρχος κ. Λαφαζάνης και η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κ. Τζάθα. Ο Δήμαρχος, κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε το σύλλογο για αυτήν την πρωτοβουλία, λέγοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσει αυτού του είδους τις προσπάθειες και στο μέλλον, αλλά και τους πολίτες για την μεγάλη προσέλευσή τους.


Επίσης την έναρξη χαιρέτησε ο Πρόεδρος των «Πολιτών Εν Γνώσει» Νίκος Τζούμας θέτοντας και τους επόμενους στόχους για την πόλη των Ψαχνών και της ευρύτερης περιοχής. Το πρώτο μάθημα, στο οποίο εισηγητής ήταν ο κ. Πανταζής, σχετιζόταν με την οικονομική κρίση.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Η Έκφραση» (Αριστοτέλους 13 – Ψαχνά Ευβοίας) κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν αντίγραφο της ταυτότητάς τους, μία πρόσφατη φωτογραφία καθώς και 50 ευρώ, που είναι το συνολικό κόστος του προγράμματος, ενώ οι ευπαθείς ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι και άτομα με κινητικές δυσκολίες) θα συμμετέχουν με το ποσό των 30 ευρώ.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή από τις 5-8 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ψαχνών.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ