2013-01-24 10:43:01
Φωτογραφία για Νεώτερη ενημέρωση με τη μοτοσικλέτα στο Ηράκλειο
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ οι δύο νέοι από χωριό του Μαλεβιζίου που τραυματίστηκαν σοβαρά αργά χθες το... βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου ενώ επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης 23/1 όταν η μοτοσικλέτα έφυγε από την πορεία της κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την Αστυνομία. Οι δύο νέοι, ηλικίας 16 και 19 ετών, φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα και η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Αρχικά υπήρξε το ενδεχόμενο ο ένας απο τους δύο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς δεν υπήρχε κενή κλίνη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Τελικά, το πρωί, ο 16χρονος εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων κιαι ο 19χρονος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νέοι - ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιός οδηγούσε - ενώ ευρίσκοντο σε κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο καθώς η μοτοσικλέτα δεν είχε πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας.

Όμως δεν σταμάτησαν και ακολούθησε καταδίωξη μέσα απο τους στενούς δρόμους, αλλά όταν η μοτοσικλέτα με τους δύο νέους βγήκε στην παραλιακή λεωφόρο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα την ανατροπή και τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν, ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ