2013-01-24 01:48:02
Φωτογραφία για Εγκαταλελειμμένη «πόλη» το Πλωμάρι Λέσβου
Εγκαταλελειμμένη πόλη θυμίζει το Πλωμάρι. Κάθε μέρα γινόμαστε δέκτες παραπόνων από τους πολίτες, ειδικά για θέματα σκουπιδιών και καθαριότητας.

Ας τα πιάσουμε ένα ένα. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του Δημαρχείου αντικρίζει κανείς διάφορα σκουπίδια. Πιο πάνω διάφορα σκουπίδια και κούτες κείτονται εκεί χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν η εικόνα που δίνει το Πλωμάρι στους επισκέπτες.

Προχτές στο ΚΕΠ λόγω διαρροής υδάτων, ένα κομμάτι γυψοσανίδας από το ταβάνι, έπεσε πάνω στα μηχανήματα και στο πάτωμα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες. Υπάρχει και παλιό κενό που δημιουργήθηκε από παλιά διαρροή, το οποίο είναι ίσως πάνω από 3 χρόνια έτσι και κανένας από τους υπεύθυνους δεν νοιάστηκε να μεριμνήσει για τη διόρθωση του. Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου επισκέφτηκε το ΚΕΠ, δήλωσε ότι το κτήριο του πρώην Δημαρχείου Πλωμαρίου είναι “Μαυσωλείο” και το ΚΕΠ κέντρο Πολυτέλειας. Η Δημοτική Αρχή δείχνει αδιάφορη και για τις ζημιές στο ΚΕΠ.


Στο γεφύρι κοντά στο πολιτιστικό κέντρο, έχουν σπάσει τα ξύλινα κάγκελα και με τον δυνατό αέρα των προηγούμενων ημερών ένα μεγάλο κομμάτι μαζί με μια πινακίδα κυκλοφορίας, έπεσε στον ποταμό όπου και παραμένει εκεί, δημιουργώντας κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα. Επίσης τα διάφορα κενά που έχουν προκύψει από πιο παλιά, είναι επικίνδυνα για τους πεζούς και για τα παιδιά που παίζουν εκεί.

Σε πολλές γειτονιές του Πλωμαρίου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια, οι συμπολίτες μας διαμαρτύρονται συνεχώς αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Για ακόμα μια φορά θα πούμε ότι οι Δημοτικοί μας σύμβουλοι, έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα για εκδηλώσεις, κοπές πίτας, αναγγελίες και ανακοινώσεις στα μεγάφωνα και η αντιπολίτευση είναι μονίμως απούσα.

Πηγή: plomarinews.gr-Lesvospost.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλώτσησε ball boy ο Αζάρ! (video)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλώτσησε ball boy ο Αζάρ! (video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ