2013-01-23 23:00:26
Φωτογραφία για Νίκησε τον Βόλο και πέρασε στους ''8'' ο Αστέρας Τρίπολης
Με γκολ των Ντε Μπλάσις και Φορμίκα ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος. Δοκάρι ο Ράγιος

Το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος "σφράγισε" το βράδυ της Τετάρτης (23/1) ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Αρκάδες με το 1-1 του πρώτου αγώνα είχαν το προβάδισμα για την πρόκριση και την πήραν χάρη στα τέρματα των Ντε Μπλάσις και Φορμίκα, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ράγιος.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 5' ο Έγκον από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον Περονε, αυτός την άφησε στον Ράγιος, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα (12') ο Περόνε βγήκε τετ α τετ με τον Σταυράκης με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου να διώχνει την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό (13') ήταν η σειρά του Μπαντή να διώξει το σουτ του Κοτζαθανάση. Στο 17' ο Σταυράκης είπε και πάλι "όχι" στο σουτ του Έγκον, ενώ στο 29' από το σουτ του Πετκάκη η μπάλα έφυγε άουτ.


Στο 33' ο Ράγιος έγινε κάτοχος της μπάλας την έδωσε στον Περόνε ο οποίο όμως καθυστέρησε με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί.

Τον λύτρωσε ο Ντε Μπλάσις

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά για να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση.

Στο 62', μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ράγιος έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε την σέντρα και ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεκατρία λεπτά αργότερα (75'), ο Αστέρας έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, ο Ράγιος έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Σταυράκη.

Ότι δεν κατάφερε ο Ράγιος, το πέτυχε στο 76' ο Φορμίκα. Ο Αργεντινός έκανε την σέντρα από αριστερά με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Σταυράκη για να γίνει το 2-0.

Στα επόμενα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατεί με 2-0 και να παίρνει την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο διαιτητής του αγώνα ήταν οι Αρετόπουλος (Τρικάλων).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Φραγκουλάκης (46' Ναβάρο), Φορμίκα, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε (80' Κάφα), Έγκον (59΄Ουσέρο).

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Πετκάκης (59' Στουρνάρας), Παλαιολόγος, Γουσούλης, Γκότοβος,  Κοτζαθανάσης, Τσιάτσιος, Στογιάνοφ, Ανιέτε (64' Γαλάνης), Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ