2013-01-23 22:30:11
Φωτογραφία για ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σρόιτελ την Πέμπτη στις 19:00 στο Μινσκ, την οποία και θέλει να κερδίσει προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Μιλώντας στο www.olympiacos.org, ο Μενέλαος Κοκκινάκης ανέφερε πως οι παίκτες του Θρύλου έχουν πεισμώσει και θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να τα καταφέρουν.

«Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες δεν γνωριζόμασταν καλά. Είχαμε τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και η Στρόιτελ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ. Ωστόσο, βάζοντας περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μας καταφέραμε να μειώσουμε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο τέταρτο σετ, θα ισοφαρίζαμε και θα διεκδικούσαμε τη νίκη. Σε αυτές τις αναμετρήσεις οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Γνωρίζουμε ότι στο δεύτερο αγώνα το έργο μας θα είναι ακόμη δυσκολότερο. Η Στρόιτελ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα από την αρχή ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα», ανέφερε αρχικά ο Κοκκινάκης και πρόσθεσε.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύοντας στις δυνατότητες της δικής μας ομάδας θα διεκδικήσουμε έως το τέλος όσες πιθανότητες πρόκρισης μας αναλογούν. Έχουμε πεισμώσει πολύ από την τροπή της πρώτης αναμέτρησης και θεωρώ ότι και αυτός ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε στον Πειραιά με την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψυχολογικό τεστ: Οι πόρτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψυχολογικό τεστ: Οι πόρτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ