2013-01-23 21:33:02
Φωτογραφία για Το φετίχ των σταρ: Little black dress με θηλυκά κοψίματα
Οι σταρ ποντάρουν στο πιο σέξι και ταυτόχρονα κομψό κομμάτι για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Τα θηλυκά κοψίματα στη μέση και το ντεκολτέ μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και το πιο κλασσικό little black dress στο πιο αισθησιακό κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Οι διασημότερες σταρ μας δείχνουν τον τρόπο, μέσα από τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Γκουίνεθ Πάλτροου:

Η ηθοποιός έχει αποδείξει ότι έχει βρει την κατάλληλη ισορροπία στο πώς να κάνει ακόμα και τα πιο μοντέρνα κομμάτια να μοιάζουν classy και διαχρονικά. Το μαύρο εφαρμοστό φόρεμα του Michael Kors, με τα αποκαλυπτικά σκισίματα στο πάνω μέρος αναδεικνύεται με τον καλύτερο και πιο κομψό τρόπο από την Γκουίνεθ Πάλτροου. Τα διακριτικά αξεσουάρ και οι κατάλευκες γόβες, αποθεώνουν το σύνολο κάνοντάς το να φαίνεται το ιδανικό κομμάτι για κάθε περίσταση.

Κέιτ Μος:

Το fashion icon, σε μια από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις της,  επιλέγει δημιουργία της Stella McCartney και δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Το εφαρμοστό mini black dress με τα sexy σκισίματα στο πλάι, συνδυάζεται τέλεια με τις μαύρες Louboutin γόβες και τη μαύρη δερμάτινη τσάντα-φάκελο. Τα ελάχιστα διαμαντένια κοσμήματα και το διακριτικό μακιγιάζ είναι ό,τι χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η glamorous εμφάνιση.

Λούσι Λιου:

Ένα μαύρο φόρεμα με θηλυκά κοψίματα στο μπούστο και μαύρες μυτερές είναι τα μυστικά της σταρ για να πετύχει πιο girly total black σύνολο. Σύμμαχός της; Η αυστηρή κοτσίδα και τα κρεμαστά σκουλαρίκια.

Pink:

Η πιο ροκ εκδοχή του φορέματος υιοθετείται από την τραγουδίστρια, η οποία επιλέγει ένα φόρεμα που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη αλλά και την γραμμωμένη της κοιλιά. Τα ψηλοτάκουνα booties με τρουκς δίνουν ακόμα μια πινελιά rock-glam στοιχείων στην πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Σαρλίζ Θερόν:

Η ξανθιά καλλονή επιλέγει δημιουργία του οίκου Dior και κλέβει τις εντυπώσεις. Με κοψίματα στους ώμους και όλο το μήκος του φορέματος, που καλύπτονται από διακριτικό δίχτυ , η σταρ κάνει μια από τις πιο sexy chic εμφανίσεις της. Τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με τις χρυσές λεπτομέρειες είναι η top επιλογή για να αναδείξει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ