2013-01-23 20:35:08
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις 

To ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει μια πρωινή βόλτα στο Χόλιγουντ το πρωί της Κυριακής. Την Παρασκεύή, 25 Ιανουαρίου, αναμένεται να γίνει στο Sundance Film Festival η πρώτη προβολή της ταινίας "jOBS" στην οποία πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός ενσαρκώνοντας τον Στιβ Τζομπς.

Κάμερον Ντίαζ 

H Κάμερον Ντίαζ αποφεύγει τους φωτογράφους κατά την έξοδό της από το γυμναστήριο. Η 40χρονη ηθοποιός έχει ήδη στα σκαριά μια νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μετά από μια μικρή κινηματογραφική αποχή.

Κιμ Καρντάσιαν 

Η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Φωτός. Η 32χρονη σταρ, που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον συντρόφο της, Κάνιε Γουέστ, εμφανίστηκε στο ριάλιτι "Kourtney and Kim Take Miami" , στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τις αδελφές της, να δηλώνει ότι "θα πέθαινα αν γινόμουν τώρα μητέρα"
. Μάλιστα, παρότρυνε την αδελφή της, Κόρτνεϊ, να αποκτήσει και άλλα ενδιαφέροντα γιατί η ζωή των μαμάδων είναι, κατά τη γνώμη της, βαρετή και μονότονη (το επεισόδιο προβλήθηκε αυτή τη Δευτέρα, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν γίνει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, και το συγκεκριμένο συμβάν είχε λάβει χώρα πριν η Καρντάσιαν μάθει ότι είναι έγκυος).

Τζέσικα Άλμπα

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου βρέθηκε και η Τζέσικα Άλμπα. Ο βαρύς χιονιάς που έχει πλήξει τη γαλλική πρωτεύουσα δημιούργησε συνθήκες που δυσκόλεψαν τις κομψές κυρίες, όπως και την διάσημη ηθοποιό που χρειάστηκε βοήθεια για να περπατήσει. 

Μιράντα Κερ

Έξω από ένα κέντρο ομορφιάς συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τη Μιράντα Κερ. Το διάσημο μοντέλο δέχτηκε τις περιποιήσεις των ειδικών μετά από μερικές ημέρες που πέρασε στην Νέα Υόρκη, με αφορμή την νέα φωτογράφηση για το brand Mango, το οποίο πλέον εκπροσωπεί. 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς 

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράουικ, και την παραίτησή της από το αμερικάνικο X-Factor, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς άρχισε να κυκλοφορεί ξανά δείχνοντας ότι είναι καλά και ανακουφισμένη. Μάλιστα, το δαχτυλίδι αρραβώνων που κοσμούσε το αριστερό της χέρι αντικατάσταθηκε από ένα άλλo, δίνοντας τροφή για ποικίλα σχόλια.

Ντρου Μπάριμορ 

H Nτρου Μπάριμορ έξω από τα στούντιο της εκπομπής "Good Morning America", όπου βρέθηκε ως καλεσμένη.

 

 Ντρου Μπάριμορ με την κόρη της, Ολίβια

Παράλληλα, αυτές τις μέρες βρέθηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το παρελθόν της και την χρήση ναρκωτικών που έκανε απο μικρή ηλικία, δηλώνοντας πως "Όταν μεγαλώσει η κόρη μου, θα της πω για το παρελθόν μου με τα ναρκωτικά". Η 37χρονη ηθοποιός μοιράστηκε επίσης με τους τηλεθεατές της εκπομπής της Όπρα την αγαπημένη της φωτογραφία, που δε θα μπορούσε να μην είναι συντροφιά με την κόρη της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την περίοδο του Χάλογουιν όπου η μόλις ενός μηνός Ολίβια είχε ντυθεί αστακός!

Ράιαν Γκόσλινγκ 

Με ένα πάκο αναψυκτικά έφυγε από ένα μίνι μάρκετ ο Ράιαν Γκόσλινγκ το βράδυ της Δευτέρας. Την ίδια ώρα η Εύα Μέντες, σύντροφος του διάσημου ηθοποιού, έκανε βόλτα παρέα με τον σκύλο της και μια φίλη της. 

Τζένιφερ Λόπεζ 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν καλεσμένη της πρωινής εκπομπής "Good morning America" αμέσως μετά την επιστροφή της από ένα χαλαρωτικό διήμερο στο Μαϊάμι. Η 43χρονη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Κάσπερ Σμαρτ, υιοθέτησαν πριν μερικές μέρες ένα σκυλάκι. Τη φωτογραφία του χαριτωμένου τετράποδου ανέβασε ο ίδιος ο Σμαρτ αποκαλύπτοντας και το όνομα αυτού, το οποίο δεν είναι άλλο από "Bear", όπως αποκαλεί δηλαδή χαϊδευτικά ο ένας τον άλλον. 

Μπεν Άφλεκ

Η οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σταματούν για τον βραβευμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Μπεν Άφλεκ. Όσο η περιοδεία που διεξάγει για την προώθηση της ταινίας του, "Argo", βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτός πάντα αφιερώνει χρόνο στα τρία τους παιδιά. Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε την Κυριακή με τις δυο του κόρες λίγο πριν πάνε για ψώνια. 

Τζουλιάν Μουρ 

Μια οικογενειακή βόλτα απόλαυσε η Τζουλιάν Μουρ τη Δευτέρα στο West Village της Νέας Υόρκης. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός συνοδευόταν από τον συζυγό της και τον 15χρονο γιο τους.

Χάιντι Κλουμ και Μάρτιν Κίρστεν 

Η Χάιντι Κλουμ και ο πρώην σωματοφύλακάς της -και νυν σύντροφός της- αποφάσισαν να αφιερώσουν ο ένας στον άλλο το μεσημέρι της Κυριακής και ο φακός τούς εντόπισε στο Μπέβερλι Χιλς πάνω στη μηχανή του.

www.yupiii.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ