2013-01-23 16:01:09
Φωτογραφία για Μια ενδιαφέρουσα άποψη αναγνώστη για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα
Καλησπέρα . Θα ήθελα να καταθέσω μία άποψη για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα , όπου πολλοί από εμάς πολλές φορές "πέφτουν από τα σύννεφα" για τη διαπλοκή , τη διαφθορά κλπ του συστήματος εξουσίας ενώ είναι πλέον πολλά πράγματα εντελώς εξόφθαλμα . Πιστεύω ότι οι Έλληνες Πολίτες χορεύουν στους ρυθμούς που τους επιβάλουν οι "ηγέτες" του έθνους .

Ζουν σε ένα είδους matrix , καθώς η χώρα ελέγχετε εξολοκλήρου από αυτή την ελίτ όπου διοικεί εντελώς απολυταρχικά , με ένα είδος ψευδοδημοκρατίας , ένα θέατρο σκιών δλδ για να εξαπατά τους πολίτες και να παρέχει ψευτονομιμοποίηση στις επιλογές της .

 Πχ βλέπε πόσες υπερεξουσίες έχουν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του και ταυτόχρονα ΠΛΗΡΗ αμνηστία μέσω νόμων που νομοθέτησαν οι ίδιοι Το σύστημα εξουσίας έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλες τις δομές της κοινωνίας , από τις δημόσιες υπηρεσίες , τα μμε , τις ένοπλες δυνάμεις , το δικαστικό σώμα μέχρι τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια και εντελώς απροκάλυπτα όλες αυτές οι εξουσίες καταλήγουν στο γραφείο του πρωθυπουργού .

Ποιος μπορεί να ελέγξει τον Πρωθυπουργό και τις αυθαιρεσίες του ?

Κανείς! καθώς ο ίδιος έχει τους πάντες και τα πάντα υπό τον έλεγχο του .

Αυτό είναι το πρόβλημα και αυτό πρέπει να αλλάξει .

 Νίκος.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ