2013-01-23 15:11:59
Φωτογραφία για Αυτεπάγγελτη δίωξη για Κατίδη! (vds)
Ο απρεπής πανηγυρισμός του Γιώργου Κατίδη στο γκολ που σημείωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος, στο κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη, προκάλεσε την δίωξη του νεαρού μεσοεπιθετικού από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κατίδη, και της ΠΑΕ ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ.2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012.

Να σημειωθεί ότι η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη, καθώς ο η ΠΑΕ Αρης δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία του ποδοσφαιριστή όπως οι άνθρωποι της σκέφτονταν.Μάλιστα όπως προκύπτει από ρεπορτάζ, σε σημερινό Δ.Σ. των «κίτρινων» επρόκειτο να συζητηθεί αν τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προχωρούσε σε καταγγελία ωστόσο την… πρόλαβε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. |

Πλέον μένει να φανεί αν η ΠΑΕ Αρης θα παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο όπως έλεγαν οι άνθρωποι των «κίτρινων», «… οι χειρονομίες που έκανε ο Κατίδης φαίνοντας ξεκάθαρα στο βίντεο του αγώνα».

sentragoal.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το στικάκι και η αποικία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το στικάκι και η αποικία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ