2013-01-23 10:11:28
Φωτογραφία για ΣΟΚ στην Ήπειρο: Σκότωσαν το μωρό τους επειδή έκλαιγε με δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι!
Είναι απο τα πλέον τραγικά συμβάντα που έχουν ποτέ δημοσιοποιηθεί και πλέον αναμένεται η απόφαση της δικαιοσύνης για να αποδοθούν οι ευθύνες.

 Σε νομό της Ηπείρου (δεν δίνονται περισσότερα στοιχεία γιατί το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και ερευνάται δικαστικά) χτυπήθηκε στο κεφάλι με σίδηρο βρέφος ενός μηνός, γιατί έκλαιγε!

 Δηλαδή προκαλούσε ενόχληση από το κλάμα και σκέφτηκαν να το συνετίσουν χτυπώντας το με... σιδερένιο αντικείμενο.

Αμέσως το μωρό έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος έπρεπε - λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του - να μεταφερθεί σε Παιδιατρική κλινική της Πάτρας. Οι προσπάθειες των γιατρών όμως δεν απέφεραν καρπούς. Το μωρό κατέληξε με αιμάτωμα στο κεφάλι, συγκλονίζοντας τόσο γιατρούς όσο και τους συγγενείς του, που αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας του και ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή να συνέλθει.

 Πρόκειται, πραγματικά, για αποτρόπαιο γεγονός, που δεν μπορεί να σχολιαστεί.

 Σύμφωνα με το thebest.gr ...το παιδάκι δεν χτυπήθηκε για να θανατωθεί, δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο, ωστόσο ο τρόπος, που χρησιμοποιήθηκε το σιδερένιο αντικείμενο, προκειμένου να σταματήσει να κλαίει, ήταν από κάθε άποψη απαράδεκτος.

Το κεφαλάκι του μωρού είναι πολύ ευαίσθητο και κάθε χτύπημα σ' αυτό είναι εγκληματικό.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους για Λαγό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους για Λαγό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ