2013-01-23 04:38:04
Φωτογραφία για Ορέστης Τζιόβας: «Είναι σαν τζόκερ για μένα το ότι παίζω σε ένα από τα ελάχιστα σίριαλ»
Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας από τους ελάχιστους ζεν πρεμιέ της γενιάς του και σε πρόσφατη συνέντευξή του απέδειξε ότι... διαφέρει τελείως από το χαρακτήρα του κακομαθημένου πλουσιόπαιδου που υποδύεται στο «Αμάρτημα της μητρός μου».

«Αισθάνομαι υπερτυχερός. Είναι κάτι σαν τζόκερ για μένα το ότι παίζω σε ένα από τα ελάχιστα σίριαλ που υπάρχουν ακόμα στην τηλεόραση. Πλέον, όμως, είμαι και πιο επιλεκτικός από ό,τι στο παρελθόν. Οι συνεργάτες είναι ο κύριος παράγοντας για να κρίνω αν θα συμμετάσχω σε μια δουλειά και το συγκεκριμένο σίριαλ πληρούσε και με το παραπάνω τις απαιτήσεις μου», δήλωσε κατενθουσιασμένος ο ηθοποιός.

Όσο για το αν και κατά πόσο τον ενοχλούν τα σχόλια και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται με την εκάστοτε σύντροφό του, είπε: «Αυτό ακριβώς έχω καταλάβει, ότι είναι στα πλαίσια της δημοσιότητας. Εμένα, όμως, δεν είναι στόχος μου να είμαι μέσα στη showbiz, είναι κάτι σαν παράπλευρη απώλεια της δουλειάς μου. Αρχικά θα με εκνευρίσει το να με δω σε ένα περιοδικό ή το να διαβάσω κάποια αρνητικά σχόλια, αλλά δεν θα ασχοληθώ παραπάνω και σίγουρα δεν θα επηρεάσουν τη ζωή μου. Η στάση που κρατάω γενικότερα σε όλο αυτό είναι να προσπαθώ να μην πηγαίνω εκεί που ξέρω ότι μπορεί να με φωτογραφίσουν».


Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό show είτε ως παίκτης είτε ως παρουσιαστής: «Στο μέλλον δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Σίγουρα θα προτιμούσα να μην κάνω κάτι άλλο πέρα από την υποκριτική που είναι το επάγγελμά μου και την αγαπώ πολύ, αλλά επειδή το κίνητρο σε αυτές τις προτάσεις είναι πάντα το οικονομικό -για μένα τουλάχιστον- δεν μπορώ να το αποκλείσω».

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο, «σερφάρω πολύ στο Internet τελευταία. Μου αρέσει που ανακαλύπτω καινούργια πράγματα μέσα από αυτό. Διαβάζω βιβλία, βλέπω αρκετές ταινίες και παίζω ποδόσφαιρο με φίλους».

Τα βράδια του τα περνάει συνήθως σπίτι, καθώς «δεν πηγαίνω πολύ συχνά σε νυχτερινά μαγαζιά και clubs, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό το στυλ διασκέδασης. Όμως όταν βγω, θα είναι κυρίως για φαγητό σε κάποιο όμορφο μέρος», ενώ η αγαπημένη του βόλτα στην Αθήνα είναι στην «περιοχή της Πνύκας απέναντι από την Ακρόπολη. Είναι πολύ ιδιαίτερο σημείο και με ηρεμεί πολύ».

Κάνοντας αυτοκριτική και αναφερόμενος στα ελαττώματα του, είπε: «Είμαι πολύ ανυπόμονος. Αυτό είναι το ελάττωμα που πιστεύω ότι έχω, οι άλλοι συνήθως δεν μου λένε... φοβούνται».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ