2013-01-22 23:43:02
Φωτογραφία για ΕΦΑΓΕ... «ΑΚΥΡΟ» Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ!
Η σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί... προνόμιο για πολύ λίγους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα ε το "gavros.gr" είναι ένας από τους λίγους παίκτες των ερυθρόλευκων που έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς έχει πάρει αυτό το «δικαίωμα» από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Προχθές το βράδυ, όμως, έφαγε... άκυρο!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αλγερινός επέλεξε να κάνει μία... βόλτα από τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με σκοπό να τα πει μαζί του για λίγο. Ωστόσο, όπως ανέβηκε, έτσι κατέβηκε Μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά ο Αμπντούν είχε επιστρέψει στον χώρο των VIP και ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν ότι εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων είχε ήδη ξεκινήσει το ραντεβού του με τον Βασίλη Τοροσίδη και έτσι ο Αμπντούν ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να τον συναντήσει, αφού η συνάντηση με τον διεθνή μπακ θα κρατούσε αρκετή ώρα...

Πάντως, ο Αμπντούν έλεγε ότι δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή του, παρόλο που κατάφερε να σκοράρει το γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ