2013-01-22 23:33:56
Φωτογραφία για Αξιοπρεπής και μεστή η Τελετή Έναρξης
Από αναγνώστη μας λάβαμε την παρακάτω άποψη για την φετινή Έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού:

"Δεδομένων των διαθέσιμων οικονομικών, δύσκολα θα μπορούσε να γίνει κάτι δραστικά καλύτερο.

Μην αμελούμε ότι η όλη εκδήλωση είχε προϋπολογισμό μόλις 28.000 ευρώ, όταν η προτετραετίας αντίστοιχη εκδήλωση κόστισε 65.000 ευρώ περίπου !

Ναι, θα μπορούσαν να στηθούν καρναβαλικά στοιχεία και διάκοσμος και πέριξ της Ρήγα Φεραίου και πλατεία Γεωργίου (και αυτά που στήθηκαν τα περισσότερα ο δήμος τα μάζεψε……!!.....άγνωστο γιατί…..). Ναι, θα μπορούσε η λήξη της συναυλίας των Vegas να συμπέσει με την κήρυξη της έναρξης από τον Δήμαρχο, χωρίς να υπάρχει κενό. Ναι, τα πολλά χορευτικά από σχολές χορού και πιτσιρίκια, γίνονται υπερβολικά από ένα σημείο και μετά. Αλλά σε σχέση με την περυσινή οικτρή εκδήλωση, φέτος πράγματι υπήρξαν σημαντικές βελτιώσεις.

Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα του Πατρινού Καρναβαλιού.


Πρόβλημα, είναι όταν ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η διοργάνωση, ακόμα δεν υπάρχει επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Πρόβλήμα είναι, όταν ακόμα το επίσημο site δεν είναι προσαρμοσμένο στη φετινή διοργάνωση, ενώ μέχρι και προ λίγων ημερών διαφήμιζε ακόμα τις εκδηλώσεις του 2012…..Πρόβλημα είναι, όταν τα οικονομικά είναι τόσο πενιχρά, ώστε και φέτος θα υπάρξουν ανακατασκευές και αναπαλαιώσεις παλαιών αρμάτων.

Οι νυν υπεύθυνοι δουλεύουν πολύ και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.

Υπάρχουν σημαντικές καινοτομίες (αναμνηστικά, Καρναβαλικό Κέντρο, Carnival Card, θεσμός Υποστηρικτών, θεσμός Εθελοντών, οργανωμένη προσπάθεια προβολής του Καρναβαλικού Συνεργείου σε άλλες πόλεις, κτλ), που θα δώσουν πρόσθετα συν.

Τέλος θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου, στον υπεύθυνο του Καρναβαλικού Συνεργείου, κ. Πέτρο Βρυώνη, διότι και φέτος η δημιουργία του είναι μοναδική και εκπληκτική. Καλλιτέχνης υψηλότατου επιπέδου και δυνατοτήτων.

Ας ελπίσουμε οι «μηχανές» να πάρουν μπροστά από εδώ και στο εξής.

Ευχαριστώ"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ