2013-01-22 21:54:54
Φωτογραφία για ΑΠΟ... ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό, αφού ο μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού αναμένεται την Δευτέρα στην Ελλάδα για να έχει συζητήσεις με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για το νέο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Άμεσα θα υπαρξουν και εξελίξεις καθώς τόσο ο παίκτης -όπως δήλωσε και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα- όσο και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Βάσει των τελευταίων δημοσιευμάτων ο "τρομοκράτης" αξιώνει 1,8 εκατ. ετησίως για να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο, με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν 1,3 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο καθώς πιστεύουν ότι είναι ένα ποσό που αποδεικνύει ότι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία με τον παίκτη αλλά το σημαντικότερο δεν θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα, όπως -ενδεχομένως- να συμβεί εάν... ξεφύγει το ποσό.

Επίσης, εξίσου σημαντικό γεγονός είναι η μεγάλη φορολογία η οποία επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ΠΑΕ και ανεβάζει το συνολικό ποσό που θα κληθούν να βγάλουν οι ερυθρόλευκοι από τα ταμεία τους για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Τζιμπούρ για άλλα τρία χρόνια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ