2013-01-22 17:54:03
Φωτογραφία για Τι παστίλιες πουλάνε;
Ναι ναι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα όπως μας τα λέει ο Σταύρος ο Θεοδωράκης...eimaizontanos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_21.html 

Εγώ, για να ενισχύσω τα λεγόμενα του, έρχομαι να κάνω την παρατήρηση πως ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς τα τρέχουν και στην Κύπρο. Αν η είδηση πως λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία στην Ελλάδα έκανε 3 χρόνια να ακουστεί... στην Κύπρο στον πρώτο χρόνο κρίσης τους, ακούστηκε αυτή η είδηση. Στην Κύπρο που όπως ξέρουμε έχει πιο πολύ ‘λίπος’ να κάψει από την Ελλάδα. Άκουσον άκουσον. Λιποθυμούν κατά εκατοντάδες και τα παιδιά στην Κύπρο.

Γιατί όμως βιάζονται να τρέξουν πιο γρήγορα το… πρόγραμμα τρομοκρατίας του πληθυσμού στην Κύπρο; Μα φυσικά γιατί βιάζονται. Βιάζονται να καταστρέψουν και εκεί την οικονομία διότι μετά από δύο τρία χρόνια λόγω τον πετρελαίων δε θα είναι δυνατή η υλοποίηση του… ‘σχεδίου’.

Η Κύπρος δούλεψε κάτω από τα ραντάρ για να επιτύχει την οριοθέτηση της ΑΟΖ της
. Δεν το προέβλεψαν. Τώρα τρέχουν για να προλάβουν. Να τους προλάβουν. Αποτέλεσμα είναι, η τακτική της τρομοκρατίας και της μεγέθυνσης με μόνο σκοπό την καταστροφή της οικονομίας άρα και χειραγώγησης του κράτους, να γίνεται με τρόπο απροκάλυπτο. Χωρίς ντροπές, με τρόπο πέρα για πέρα εμφανή για κάποιον που βλέπει από πιο μακριά και με την εμπειρία της δικής του πρόσφατης καταστροφής σαν κράτος. Η Κύπρος όπως και η Ελλάδα, το μέλλον της ενεργειακής Ευρώπης πρέπει να χειραγωγηθεί. Όπως και στο σινεμά ένα από τα πράγματα που πουλάνε σαν τρελά, είναι ο πόνος και η βία. Έτσι, ρίχνουν το τυράκι στα ΜΜΕ και τσιμπάνε. Αφού το λέει και το αναπαράγει ο πρώτος και διεφθαρμένος μιντιάρχης, οι υπόλοιποι ακολουθούν διότι πρέπει να πουλήσουν και αυτοί. Τόσο απλά υλοποιούν το σχέδιο τους.

Αναγνώστης
 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ