2013-01-22 16:17:04
Φωτογραφία για Σκανδαλίδης: Βασιλάκης Καϊλας… ο Λοβέρδος!
“Βασιλάκη Καϊλα”, αποκάλεσε ο Κώστας Σκανδαλίδης τον Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με σχετική αποκάλυψη του Γιώργου Παπαχρήστου στα “Νέα”, κατά τη διάρκεια μιας ...συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, το πρώτο διάστημα μετά την ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του έμπειρου δημοσιογράφου στα “Νέα”, σε μια τέτοια συνεδρίαση του υπουργικού συμβούλιου, ο Ανδρέας Λοβέρδος απουσίαζε στο εξωτερικό. Προκειμένου όμως να μην σχολιαστεί αρνητικά η απουσία του, και θεωρηθεί ότι υπεκφεύγει, έστειλε επιστολή την οποία διάβασε ο τότε Γενικός Γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Σωτήρης Λύτρας.

Η αφήγηση περιγράφει την επιστολή ως δραματικού χαρακτήρα, και ο Γιώργος Παπαχρήστος συνεχίζει, αποκαλύπτοντας ότι μετά την ανάγνωσή της, τρία μέλη του υπουργικού συμβουλίου προχώρησαν σε σχόλια.

Ο Δημήτρης Ρέππας αναφώνησε “Πέτρος Φυσούν”, αναφερόμενος προφανώς στην ανάγνωση του κ. Λύτρα, ο οποίος μοιάζει φυσιογνωμικά στον γνωστό ηθοποιό.

Ο Γιάννης Μαγκριώτης αναφώνησε “Ζήτω το έθνος”.

Και ο Κώστας Σκανδαλίδης αποκάλεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο “Βασιλάκη Καϊλα”, για τις δραματικές επισημάνσεις του, και τους τόνους που χρησιμοποιούσε στην επιστολή του.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ