2013-01-22 15:32:20
Φωτογραφία για Εσωτερική… μεταγραφή με Ρένια
Μία εκκρεμότητα που υπάρχει από το καλοκαίρι λύθηκε για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Ο λόγος για τον Άντι Ρένια που βέβαια δεν έλειψε καθόλου όλο αυτό το διάστημα από την ομάδα του ΑΡΗ και τις προπονήσεις και πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς βγήκε το δελτίο του από την ΕΠΟ.

Το θέμα που υπήρχε είχε να κάνει με το γεγονός ότι ακόμα δεν είχε αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα αν και βρίσκεται από μωρό στην Ελλάδα (είναι από την Αλβανία) και με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να αποκτήσει άλλο ξένο παίκτη, δεν ήταν δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του.

Πλέον όμως λύθηκε το θέμα, απέκτησε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώθηκε ότι εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του. Η προσπάθεια υπήρχε από το καλοκαίρι, αλλά επισπεύτηκαν οι διαδικασίες γιατί ο Λούκας Αλκαράθ διέκρινε ορισμένα θετικά στοιχεία στον παίκτη και ζήτησε να γίνει ότι απαραίτητο για να τον έχει στην διάθεσή του.

Ο Ρένια όλο αυτό το διάστημα προπονούνταν κανονικά με την ομάδα, συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ πήρε κανονικά μέρος σε ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Το δεδομένο είναι ότι στην ουσία πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή του ΑΡΗ μετά τους Ζαραδούκα, Διαμαντάκο.

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ