2013-01-22 13:00:12
Φωτογραφία για Οι βόμβες στο Γκάζι άλλαξαν ωράριο
Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών άλλαξε ωράριο και γίνεται πλέον σε χρόνο και σημεία στα οποία διέρχονται εκατοντάδες πολίτες Την Πέμπτη 10/1/2013 στις 20:40 αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη στην οδό Τριπτολέμου. Το σημείο είναι μόλις 60 μέτρα απο την έξοδο Τεχνόπολις του μετρό Κεραμεικός, τη δε οδό Τριπτολέμου την χρησιμοποιούν όσοι αποβιβάζονται και κατευθύνονται προς τα Πετράλωνα. Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα οφείλεται στο ότι η έκρηξη έγινε σε χρόνο που δεν είχε αποβιβαστεί κόσμος απο το μετρό.

Σημειώνουμε ότι η Τριπτολέμου στο συγκεκριμένο σημείο λειτουργεί το βράδυ σαν Street Bar.

Την Τετάρτη 16/1/2013 στις 15:15 βρέθηκε χειροβομβίδα στην οδό Πειραιώς, έξω απο μεγάλο κέντρο διασκέδασης, η οποία εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη. Το σημείο είναι μόλις 10 μέτρα απο τη στάση λεωφορείων η οποία είναι στάση μετεπιβίβασης του σταθμού μετρό Κεραμεικός προς τον άξονα της Πειραιώς και της Πέτρου Ράλλη.

Παλαιότερα στο Γκάζι είχαμε βόμβες και εν ψυχρώ δολοφονίες τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τώρα που η τυφλή βία άλλαξε ωράριο, ελπίζουμε τουλάχιστον να αναλάβουν την ευθύνη, ο Δήμος της Αθήνας που με την πολιτική του μετέτρεψε το Γκάζι στο πλέον άναρχο Διασκεδαστήριο της Αθήνας και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που ανέχεται την ανομία και αυθαιρεσία που επικρατεί.

kerameikos.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ