2013-01-21 20:22:30
Φωτογραφία για ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο... ΛΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
Παρελθόν αποτελεί πλάεον από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο, ο οποίος υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του με τους «πράσινους» την Δευτέρα το απόγευμα, ανοίγοντας παράλληλα η θέση του ξένου για τον Καζιγιάμα.

Ο Αργεντίνος έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι». Το ότι ο Λέτο θα αποχαιρετούσε τους "πράσινους" ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά υπήρξε καθυστέρηση. Αρχικά στην έλευση του παίκτη και κατόπιν από μία οικονομική διαφορά που υπήρξε στις συζητήσεις των δύο πλευρών και είχε να κάνει με ένα έμβασμα.

Τελικά στο σημερινό ραντεβού βρέθηκε η χρυσή τομή, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές και σύντομα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή, «βάζει» στο... παιχνίδι τον Καζιγιάμα, ο οποίος περίμενε να «αδειάσει» θέση ξένου για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό. Αφού πλέον, το έχει, δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί ακόμη και την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

* Τώρα για το αν θα κλείσει κανένας την πόρτα ή θα φύγει και αυτή, παραμένει ακόμα άγνωστο, αφού στην Παιανία οι... γνώμες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα! Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι οι εμφανίσεις της ομάδας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ