2013-01-21 18:27:14
Φωτογραφία για Μπορούσα άλλο έναν χρόνο...
Ο Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος ετοιμάζεται να ακολουθήσει την προπονητική, μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για τον ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Δώνη, τον Ιβάν Σαββίδη και αποκάλυψε πως ήθελε να συνεχίσει με τον Δικέφαλο ακόμη ένα χρόνο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: "Την ερώτηση να την κάνετε στον κ.Βρύζα. Αυτός μπορεί να σας δώσει την απάντηση. Εγώ ήθελα να παίξω ακόμη ένα χρόνο".

Επίσης σημείωσε πώς ο ΠΑΟΚ δεν του οφείλει πλέον χρηματα. Από εκεί και πέρα σχολίασε την ήττα στην Τρίπολη: "Ουδείς μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την απόδοση στην Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 90 λεπτά χωρίς να κάνει φάση. Ευτυχώς που ήταν ο Γλύκος σε καλή μέρα γιατί θα ήταν διαφορετικό το σκορ" και τόνισε πως ο Αστέρας είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ:"Ο Αστέρας είναι μία σοβαρή ομάδα με σοβαρό προπονητή. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον Αστέρα".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Κάθε άνθρωπος πρέπει να σεβαστεί αυτό που προσπαθεί να κάνει στον ΠΑΟΚ ο κύριος Σαββίδης. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις μία ομάδα. Γίνεται κάτι καλό και χρειάζεται υπομονή. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Σιγά-σιγά θα φτιάξει ο ΠΑΟΚ".


Για τον Γιώργο Δώνη: "Δεν έχω άποψη για τον κ.Δώνη. Δεν έχω συνεργαστεί. Ο κάθε προπονητής ξέρει τι ομάδα έχει και ποιους παίκτες έχει. Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τον Σταφυλίδη στη μεσαία γραμμή. Ο μοναδικός δημιουργός είναι ο Κατσουράνης, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε στην άμυνα".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Η ηλικία στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο. Ο Γκαρσία είναι μεγάλος παίκτης και σίγουρα πρέπει να παίζει αν δεν έχει προβλήματα".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα 48ωρη απεργία στο Μετρό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα 48ωρη απεργία στο Μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ