2013-01-21 16:49:06
Φωτογραφία για Κάτω Αχαΐα: Αναμένεται νέο ντου της ΕΛ.ΑΣ. για τη φοροδιαφυγή
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία θα συμμετάσχουν άντρες της οικονομικής αστυνομίας και της ΟΠΚΕ βρίσκεται στα «σκαριά» και έχει στόχο τον εντοπισμό και σύλληψη ατόμων από την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας τα οποία μετά από διασταύρωση στοιχείων έχει διαπιστωθεί πως φοροδιαφεύγουν επί χρόνια ενώ εμπλέκονται και σε άλλες έκνομες πράξεις.

Πρόκειται για έξι συνολικά άτομα από την περιοχή του πρώην Δήμου Δύμης, που επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται στο χώρο των εισαγωγών και εμπορίου και σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης.

Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα έχουν αντιληφθεί πως ο κλοιός στενεύει γύρω τους γι' αυτό φροντίζουν να αλλάζουν χώρους διαμονής, θεωρώντας πως έτσι θα γλυτώσουν τη σύλληψη καθώς αντιλαμβάνονται πως ο χρόνος κυλά σε βάρος τους.

Στο μεταξύ ένας 22χρονος ο οποίος είχε καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση πρωτόδικα, μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κάτω Αχαΐα, για την υπόθεση με τα «κοντέινερ» αφέθηκε ελεύθερος καθώς όλο το βάρος για τις υποθέσεις που είχαν επιφέρει την πρωτόδικη καταδίκη του πήρε πάνω του ο θείος του ο οποίος θεωρείται και από τους εγκεφάλους της όλης υπόθεσης

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ