2013-01-21 15:25:11
Φωτογραφία για Θα μείνει ή θα φύγει ο Δώνης;
Πολλά γράφονται και άλλα τόσα λέγονται τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του Δώνη στον ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα είναι απλά και ο σκύλος σας αποκαλύπτει σήμερα τι πραγματικά ισχύει με τον Έλληνα τεχνικό.

Πρώτα απ΄ όλα να αναφέρουμε ότι ο Δώνης είναι επιλογή Βρύζα στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του Δικέφαλου είναι αυτός που στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό και θα συνεχίσει να το κάνει.

Ο Σαββίδης με τη σειρά του στηρίζει τον πρόεδρο. Επομένως στηρίζει και τον Δώνη, αφού ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση να παρέμβει.

Άλλωστε για τον Ιβάν όλοι οι υπάλληλοι του ΠΑΟΚ είναι αναλώσιμοι, απλά τους έχει δώσει χρόνο ...αξιολόγησης. Ο Δώνης, λοιπόν, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου "Sportdog Penalty" στο Twitter, θεωρείται δεδομένο πως ο Γιώργος Δώνης παίζει τη θέση του στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα στην Τούμπα (ήττα στο πρώτο ματς στο Ελ Πάσο με 2-0).

Αν ο Δικέφαλος αποκλειστεί από την Καλλιθέα, δεν θα μπορέσει να σώσει τον Δώνη ούτε ο Βρύζας. Γιατί τότε μπορεί να κινδυνέψει το δικό του "κεφάλι". Αυτό υποστηρίζει η πιάτσα στη Θεσσαλονίκη.

Και κάτι ακόμα. Ο Σαββίδης, από την αρχή που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, έχει εκφράσει την άποψη ότι η ομάδα πρέπει να έχει έναν καλό ξένο προπονητή. Κρατήστε το αυτό γιατί μπορεί να σημαίνει πολλά για τη συνέχεια sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ