2013-01-21 14:58:03
Φωτογραφία για Άνοιγμα στη ρωσική αγορά από το Επιμελητήριο
Με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαΐου του 2013 στη Θεσσαλονίκη το 1ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό ...Forum με στόχο την προώθηση και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ρωσική αγορά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ελληνορωσικού Κέντρου Ερμής, με συνδιοργανωτές, το Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ και ΕΕΘ), καθώς και τα Επιμελητήρια Σερρών, Χαλκιδικής, Έβρου, Κοζάνης, Καβάλας, Πιερίας, Τρικάλων, Γρεβενών, Μαγνησίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δράμας, Κέρκυρας και Ξάνθης. Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών και Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ και ΣΕΒΕ).

Από τη Ρωσία, συμμετέχουν τα εμποροβιομηχανικά επιμελητήρια της Ρώσικης Ομοσπονδίας, της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, καθώς και ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών και το δίκτυο «Enterprise Europe» Αγίας Πετρούπολης.

Σκοπός του Business Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά και η επενδυτική δραστηριότητα Ρώσων επιχειρηματιών στην Ελληνική αγορά.

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ