2013-01-21 14:26:06
Φωτογραφία για «ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ Η ΦΟΥΛΑΜ»
Βλέποντας τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Γιώργος Καραγκούνης, οι άνθρωποι της Φούλαμ, θέλουν να προσθέσουν ακόμη έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο 27χρονος αμυντικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και δεν πρόκειται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους, κάτι που επανέλαβε και στη «Sun» «Δεν θα υπογράψω νέο συμβόλαιο. Θέλω να μεταγραφώ στο εξωτερικό», ήταν τα λόγια του Τοροσίδη στη βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο, "Sky Sports", οι Κότατζερς «βλέπουν» με πολύ καλό μάτι την απόκτηση του διεθνή αμυντικού, προκειμένου να ενισχύσουν είτε τη μεσαία τους γραμμή, είτε το δεξί άκρο της άμυνάς τους, ανάλογα με τη θέση που θα θελήσει να τον χρησιμοποιήσει ο Μάρτιν Γιολ εφόσον ο ποδοσφαιριστής γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Η Φούλαμ φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση 500.000 λιρών (περίπου 600.000 ευρώ) στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον Τοροσίδη από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ