2013-01-21 07:43:55
Φωτογραφία για Δώνης: «Αξίζουμε την πρόκριση»
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, μιλώντας για λίγα λεπτά στους παίκτες της ομάδας.

Δεν συνηθίσει ο Γιώργος Δώνης να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα ενός παιχνιδιού για αγωνιστικά ζητήματα.

Ωστόσο, χθες ο 44χρονος προπονητής θέλησε να επιστήσει την προσοχή των παικτών του στο προσεχή ματς με την Καλλιθέα στον επαναληπτικό του 2-0 του «Ελ Πάσο» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για λίγα λεπτά μαζί τους και φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων ότι «θέλουμε οπωσδήποτε την πρόκριση με την Καλλιθέα για να αλλάξουμε το κλίμα. Το αξίζουμε αυτό και θα το πετύχουμε. Συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθειά μας καθημερινά, μια και ο αγώνας της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικός».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» άκουσε με χαρά την ενημέρωση των γιατρών της ομάδας πως ο Κώστας Κατσουράνης θα καταφέρει να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα.


Ο διεθνής χαφ αποκόμισε ένα πρήξιμο στο κουντεπιέ από τον αγώνα της Τρίπολης, όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Σήμερα θα κάνει θεραπεία κι από αύριο θα μπει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Άλλωστε, και ο ίδιος έλεγε στους συμπαίκτες του: «Ολα θα πάνε καλά, θα παίξω».

Εν τω μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση λίγο έλειψε να σημειωθεί ένας σοβαρός τραυματισμός. Σε μία ανύποπτη φάση ο Δημήτρης Πέλκας και πίστεψε ότι έχει συμβεί κάτι χειρότερο.

Ωστόσο, ο Γιάννης Ράλλης (ο γιατρός της ομάδας) είπε στον 20χρονο χαφ ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδας. Σήμερα θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει στα «πιτς».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα δοκιμάσει Καστελέν ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα δοκιμάσει Καστελέν ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ