2013-01-21 00:12:21
Φωτογραφία για «ΦΕΥΓΑΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ...
Πρόθεση του Βασίλη Τοροσίδη είναι να πάρει άμεσα μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, σύμφωνα με όσα έλεγαν στο "gazzetta.gr" από το περιβάλλον του παίκτη.

Το όνομα της Φούλαμ ήταν μόνο ένα εξ αυτών που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες για τον Τοροσίδη, ο οποίος πρόκειται να αφήσει το συντομότερο δυνατόν τον Ολυμπιακό, που ήδη κοιτάζει περιπτώσεις δεξιών μπακ και ενώ επανέρχονται στο προσκήνιο ονόματα όπως εκείνο του Σαπουνάρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωπος του περιβάλλοντος του παίκτη μίλησε για την ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη καθώς και για τις πληροφορίες που θέλουν τον διεθνή μπακ να έχει ήδη κλείσει είτε εκεί είτε σε άλλο σύλλογο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μικρότερου όμως βεληνεκούς από την Πρέμιερ Λιγκ.

«Όχι, ο Βασίλης δεν έχει κλείσει πουθενά αυτήν την στιγμή».

«Απλά η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό σε ένα καλό πρωτάθλημα και μία ανταγωνιστική ομάδα, βρίσκοντας συμβόλαιο το συντομότερο δυνατό».

Όσο για το πότε αναμένονται οριστικές εξελίξεις... «Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να έχουμε νεότερα», ελέχθη σχετικά για τον «Τόρο».

Σαν πιθανοί του προορισμοί του Τοροσίδη εμφανίζονται οι: Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο και ίσως Γαλλία. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστούν σαφώς πιο πολλά πράγματα και ενώ θα γίνουν ενδεχομένως και άλλες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό εάν πρόκειται τελικά να φύγει από τώρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ