2013-01-20 17:42:05
Φωτογραφία για Η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα από τη Νίκη Βόλου
H Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική της Β' Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν από το 81' με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Εντζοντό με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Σαμαρά και μένοντας μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις δεν κατάφεραν να φύγουν με βαθμούς από το Βόλο.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο πρώτο μέρος η πατρινή ομάδα δέχθηκε γκολ με το "καλημέρα" στο 6ο λεπτό μετά από λάθος του Ολίσε σε γύρισμα από μακριά στον Πίτκα, η μπάλα πήρε ύψος στη συνέχεια ο Λαλίν τσίμπησε την μπάλα και ο Κυριάκος από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 11' από τη Νίκη, μετά από φάουλ του Κυριάκου, ο Σαμαράς με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 2-0.

Ωστόσο οι "κοκκινόμαυροι" λίγο πριν πάρουν το δρόμο για τα αποδυτήρια μείωσαν σε 2-1 με τον Γκούρτσα να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε.


Στην επανάληψη η Παναχαϊκή ανέβασε στροφές ωστόσο η αποβολή του Εντζόντο στο 81' έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν το 3-1 στο 88' μετά από πάσα του Πορτουλίδη, ο Φλίγκος από κοντά στόπαρε με το αριστερό σούταρε με το δεξί και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

NΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Bούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Καρατζάς, Βέρτζος, Ριζογιάννης (70' Καρατζάς), Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (62' Φλίγκος), Τάντιτς (75' Ουελινγκτον), Κυριάκος, Λαλίν.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Γ. Κοιλιάρας, Ντίνας, Άντονι, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος (20' Βασιλαντωνόπουλος), Παμπόε (42' Ν' Τζιοντό), Κοκκίνης, Ολίσε.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ