2013-01-20 13:11:28
Φωτογραφία για Πάτρα: 40 μέρες χωρίς τον Κώστα Ασημακόπουλο - Σήμερα το μνημόσυνο
Σήμερα το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα τελείται το μνημόσυνο για τον Κώστα Ασημακόπουλο, πρώην Δήμαρχο Παΐων, ο οποίος 'εχασε ξαφνικά τη ζωή του, στις 13 Δεκεμβρίου, στα Καλάβρυτα.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης στα Καλάβρυτα για τη θλιβερή επέτειο του Οολοκαυτώματος, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την ώρα της τέλεσης της επιμνημόσυνης δέησης των θυμάτων στο λόφο του Καππή. Ο ακούραστος εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 62 χρόνων.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά τους σοκαρισμένους από την εξέλιξη παρευρισκόμενους. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος ήταν πατέρας 3 αγοριών, πολιτικός μηχανικός και κατασκευαστής στο επάγγελμα, διετέλεσε δήμαρχος Δάφνης Καλαβρύτων από 1996-1999 και Δήμαρχος Παϊων (με την ενοποίηση του Καποδίστρια 1) 1999-2010

Στον διευρυμένο Δήμο Καλαβρύτων εξελέγη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Λαζουρά και ανέλαβε την αντιδημαρχία Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Καλαβρύτων

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλω να έρθω
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Θέλω να έρθω"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ