2013-01-20 12:58:12
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ! ΘΕΛΩ... ΚΟΥΠΕΡ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στην στήλη του στο "sportdog.gr" αναφέροντας ποιος είναι ο "βλάχος" προπονητής, ποιος ο "άμπαλος" πρόεδρος και ποια ομάδα έχει παίκτες που γ@μ@νε;

Αναλυτικά:

Μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό που απαλλάχθηκε από τον Ζαρντίμ! Για εμένα ήταν ο χειρότερος προπονητής που πέρασε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Από πριν τα έλεγα, δεν τα λέω τώρα. Δεν δούλευε στην τακτική, δεν έφερε τίποτα καινούργιο, τίποτα μοντέρνο, βλέπαμε πρωτόγονα πράγματα, μέχρι και 3 σέντερ φορ είδαμε στα τελευταία ματς, γενικώς βλέπαμε έναν Ολυμπιακό να μην παίζει μπάλα. Απλώς ήταν τυχερός, έπαιρνε τα ματς στο τσακ, η δε μεγαλύτερη τύχη του ήταν ότι έπεσε στο πιο εξαθλιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα όλων των εποχών, με αντίπαλους ξεδοντιασμένους.

Τον Μασάντο τον τρώγαμε στη μάπα βρέξει χιονίσει, τους μικρούς τους έφαγε, στις δε δηλώσεις του δεν έλεγε τίποτα το ενδιαφέρον, τίποτα το ποδοσφαιρικό, σαν να μην ξέρει μπάλα ρε παιδί μου. Αλλά μην ψάχνουμε πολλά, φαινόταν και από τη φάτσα, έδειχνε σαν να είναι …βλάχος από χωριό της Πορτογαλίας!


Με ρωτάει ο Σινάνογλου ποιον προπονητή θα ήθελα τώρα στον Ολυμπιακό. Το είχα πει το καλοκαίρι και το ξαναλέω: Κούπερ. Υπήρξε κάποτε ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, την ξέρει τη δουλειά, είχε πάρει τη Βαλένθια και την πήγε σε δύο σερί τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, τον είχα δει από κοντά στην Ίντερ πώς δούλευε και είχα εντυπωσιαστεί. Ενώ από τον Αντσελότι στη Μίλαν λίγα πράγματα. Στον Άρη ήρθε και ήταν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον Άρη, απέκλεισε την Ατλέτικο που ήταν κάτοχος του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και έπειτα η Ατλέτικο το ξαναπήρε! Και στην Τουρκία πήγε πολύ καλά μετά, θα σου φτιάξει οργάνωση στον Ολυμπιακό, θα έχεις τάξη, πειθαρχία, πρέσινγκ, θα διδάξει τακτική.

Παναθηναϊκό είδα, για λύπηση. Δεν φτιάχνεται. Δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Ο προπονητής φώναζε στο τέλος εναντίον των παικτών, αλλά δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες άνθρωπέ μου! Δεν μπορούνε. Από τη μία γκάφα στην άλλη πέφτει αυτή η διοίκηση του Παναθηναϊκού, λεφτά δεν βάζει, και οι επιλογές της είναι λανθασμένες σε προπονητές και παίκτες, άσε που κάνει κάτι αψυχολόγητα και μετά τα παίρνει πίσω, όπως με τους παίκτες που εξέθεσε και μετά τους έριξε "στα θηρία", να αγωνιστούν ξανά.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ότι έχει φτώχεια, είναι και το ότι δεν κτίζεται σωστά. Ο Αλαφούζος δεν ξέρει μπάλα, και δεν ξέρω ποιους έχει δίπλα του και τι του λένε. Να κτίσει ομάδα ο Παναθηναϊκός με αυτά τα μυαλά δεν πρόκειται, ο κόσμος του Παναθηναϊκού περνάει τα πάθη του Χριστού, το μόνο που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση είναι λεφτά άμεσα. Πρέπει να μαζευτούν οι πλούσιοι Παναθηναϊκοί παράγοντες και να βάλουν λεφτά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες, γρήγορους παίκτες, καλούς παίκτες.

Πάμε και στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ. Είδα έναν ΠΑΟΚ δραματικό. Από την περασμένη βδομάδα με το Ατρόμητο ήταν ανύπαρκτος. Τι έχει προσφέρει ο Δώνης; Άμυνα καλή ο ΠΑΟΚ δεν παίζει, επίθεση καλή δεν παίζει, ήταν τραγικός στην Τρίπολη, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ καλύτερος και έπρεπε να νικήσει 4-0! Στις δε στημένες φάσεις έπαιζε ζώνη ο Δώνης, κοιτάγανε ο ένας τον άλλο και τους έβαλε το γκολ ο πιο κοντός παίκτης μέσα στην περιοχή! Ο Σαββίδης θα τον φάει 100% τον Δώνη, αυτό βλέπω.

Τους περιέλαβε ο ταχύτατος Αστέρας που απ΄ τις αρχές της σεζόν είχα πει μην εκπλαγείτε άμα τερματίσει δεύτερος στη βαθμολογία! Διότι έχει πολύ καλούς παίκτες, μπαίνουν και από τον άξονα και από τα πλάγια, είναι γρήγοροι, ξέρουν μπάλα, και γαμώ τους παίκτες έχει για τα κυβικά του ο Αστέρας. Ο δε Σανκαρέ πίσω κράταγε την άμυνα, όμως το θέμα είναι το πώς φεύγουνε μπροστά φισέκια και βρίσκουν τα σέντερ μπακ και τα γ…! Απόλαυση είναι όταν φεύγουν, μπαίνουν μέσα στα δίχτυα. Αν έπαιζε πιο έξυπνα ο Τσιώλης εκτός έδρας, ο Αστέρας τώρα θα ήταν μακράν δεύτερος στη βαθμολογία. Όμως η καλή αυτή ομάδα οφείλεται και στο έργο του προπονητή, όχι μόνο στους παίκτες, να είμαστε δίκαιοι, έχει κάνει δουλειά εκεί ο Τσιώλης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ