2013-01-20 12:47:17
Φωτογραφία για ΝΕΑ... ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ!
Ο Ολυμπιακός, χωρίς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο, αλλά με τον Αντώνη Νικοπολίδη θέλει να «κερδίσει» τον κόσμο του στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, γυρνώντας σελίδα και κάνοντας μια καινούρια πιο... ποιοτική αρχή.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πάγκο των ερυθρόλευκων θα κάθεται ο Αντώνης Νικοπολίδης (17:15, Novasports 1).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Θρύλου έδωσε το σύνθημα στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας: «Πρέπει να παίξουμε καλά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει».

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού προέκυπτε ότι από σήμερα η ομάδα κάνει μια καινούργια αρχή και οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που πρέπει να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Η ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.


Ο Νικοπολίδης ήταν και παραμένει (και δεν το έκρυψε ποτέ) μεγάλος φαν του Ερνέστο Βαλβέρδε. Έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σύστημα, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θα πιέζουν ασφυχτικά τον αντίπαλο και δεν θα αφήνουν κενούς χώρους που θα μπορούσαν να είναι εκμεταλλεύσιμοι από τους επιθετικούς.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Μανιάτη (δύσκολα θα παίξει ο Τοροσίδης μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε), Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέμπας.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί Μοντέστο, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τον Γκρέκο και έναν εκ των Ιμπαγάσα ή Μασάντο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πίνο, Αμπντούν και Τζιμπούρ.

Χρόνο συμμετοχής ίσως πάρει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προκειμένου να γίνει μία αξιολόγηση της κατάστασής του και να διαπιστωθεί ο βαθμός της ετοιμότητάς του ενόψει της συνέχειας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Ντιακιτέ, Φέισα, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης. Εκτός έμειναν οι Ρόι Κάρολ και Φουστέρ, οι οποίοι θα συνεχίσουν τα προγράμματά τους.

Φυσικά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν είναι εύκολο να φέρει από τη μια στιγμή στην άλλη θεαματική διαφοροποίηση, αλλά ο στόχος του Αντώνη Νικοπολίδη και των παικτών του είναι να παρουσιάσουν ένα στιλ παιχνιδιού περισσότερο επιθετικό και πιεστικό που θα ικανοποιήσει τον ερυθρόλευκο κόσμο και θα δείξει σημάδια θέλησης και σταδιακής βελτίωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ