2013-01-20 10:00:15
Φωτογραφία για Οι λόγοι που οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Ζαρντίμ
Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα, δεν αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να λύσει τη συνεργασία της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, το απόγευμα του Σαββάτου (19/1).

Σύμφωνα με το redplanet.gr στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκρινε πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είναι σε θέση να αλλάξει το πρόσωπο του Ολυμπιακού εντός αγωνιστικού χώρου από εδώ και πέρα."Αντί η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο να καλυτερεύει, αυτή γίνεται ολοένα και χειρότερη", ειπώθηκε χαρακτηριστικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, κάτι που αναδεικνύει πως το κλίμα για τον Πορτογάλο προπονητή είχε... στραβώσει εδώ και καιρό. Στο μεγάλο λιμάνι υπογραμμίζουν πως είχαν τη διαβεβαίωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, από τον περασμένο Οκτώβριο, πως ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν είδαν αγωνιστική βελτίωση παρά τα λεγόμενα του προπονητή και αποφάσισαν να του δείξουν την πόρτα της εξόδου, θεωρώντας πως ο 38άχρονος δεν έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες για να διαφοροποιήσει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας πάνω στο χορτάρι.Ουσιαστικά, οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν στο μυαλό τους την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League
. "Παραλίγο να αποκλειστούμε στο Κύπελλο από την Παναχαϊκή, που έπαιζε με 10 παίκτες. Νικήσαμε τον Λεβαδειακό στο 97' και κόντρα στην Καβάλα δεν κάναμε καν ευκαιρίες. Σε λίγο θα είμαστε μόνοι μας στο γήπεδο", ειπώθηκε χαρακτηριστικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να βρίσκεται υπ' ατμόν έπειτα από το ντέρμπι της 9ης Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με τον φόβο, λοιπόν, η ομάδα να παίζει... μόνη της στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τον Απρίλιιο (στο τέλος της σεζόν, δηλαδή), πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία. Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αφουγκράστηκαν τη δυσφορία της πλειοψηφίας του κόσμου και τις αντιδράσεις μερίδας φιλάθλων στο φαληρικό γήπεδο με τις αποδοκιμασίες σε βάρος της ομάδας και του προπονητή για το θέαμα που (δεν) παρουσίαζαν πάνω στο χορτάρι. Αυτή είναι η πληροφόρηση που βγαίνει από την ομάδα και σας τη μεταφέρουμε για να γνωρίζετε το σκεπτικό της διοίκησης για την απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Με άλλα λόγια, στη διοίκηση δεν ήταν ευχαριστημένοι από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και τις αντιδράσεις των φιλάθλων στο γήπεδο. Έτσι, έκριναν πως η αλλαγή προπονητή είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα στις εξέδρες και να βελτιωθεί το θέαμα που προσφέρει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Όσο για αυτό που ακούστηκε πως στη διοίκηση ήταν ενοχλημένοι για τον τρόπο, με τον οποίο πανηγύριζε ο 38άχρονος τεχνικός τα γκολ του Ολυμπιακού, διαψεύστηκε κατηγορηματικά. "Εννοείται πως θέλουμε από τον προπονητή μας να πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνουμε", επισημάνθηκε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά της διοίκησης, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ομιλία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Πορτογάλος είπε, μεταξύ άλλων, στους παίκτες του πως δεν καταλαβαίνει την κριτική που ασκείται στην ομάδα, καθώς στατιστικά έχει καλύτερους αριθμούς σε σχέση με την περυσινή σεζόν.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΡΙΜΑ, ΑΝΔΡΕΑ....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΡΙΜΑ, ΑΝΔΡΕΑ....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ