2013-01-20 08:00:06
Φωτογραφία για Ευγενία Μανωλίδου: Κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον Άδωνι;
Για το Dancing With The Stars 3, για τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και για το αν κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βαγγέλη Περρή και της Έλενας Παπαβασιλείου.

Η μουσικός δήλωσε πως παρακολουθεί το DWTS 3 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει τρελαθεί. "Το βλέπω όταν είμαι σπίτι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Φέτος, είναι η καλύτερη φουρνιά celebrities. Έχω τρελαθεί. Και για την Έλενα έχω να πω, πως είναι καταπληκτική. Έλενα, είσαι από τους celebrities που έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο και χαίρομαι που έχεις παρτενέρ τον Ηλία, είναι καταπληκτικός δάσκαλος. Τον ξέρω αρκετά καλά, έχουμε μιλήσει πολύ και έχει τύχει να τον δω πως δουλεύει με τις ντάμες του".

Τηλεόραση παρακολουθεί συνήθως τα μεσάνυχτα και κυρίως ταινίες ενώ προτιμά περισσότερο το ραδιόφωνο. "Τηλεόραση βλέπω αργά το βράδυ, μεταξύ 12 με 1 τα ξημερώματα, ταινίες κυρίως. Μία όμως έχω ήδη κοιμηθεί", εξήγησε.


Σε πιο προσωπικές ερωτήσεις και συγκεκριμένα για το αν κοιμάται με τον σύζυγο της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ξεχωριστά κρεβάτια η ίδια δήλωσε: "Στο ίδιο κρεβάτι κοιμόμαστε, αλλά έχει ήδη φύγει από το σπίτι, γιατί είναι καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Παρόλο που ξενύχτησε χθες το βράδυ στη Βουλή, ξύπνησε πολύ νωρίς λόγω της εμφάνισής του σε πρωινό".

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι τις καθημερινές δεν καταφέρουν να βλέπονται αρκετά για αυτό και προσπαθεί να πηγαίνει μαζί του ταξίδια.

"Προσπαθώ να τον βλέπω στα ταξίδια, γι’ αυτό πηγαίνω μαζί του. Στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολο, τα ωράρια μας είναι διαφορετικά, γεμάτα και έντονα και δεν βλεπόμαστε αρκετά", κατέληξε.

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ