2013-01-20 03:48:26
Φωτογραφία για Ήττα για την Κ20
Η ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε να αγωνιστεί για περίπου 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χατζόπουλου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που σε συνδυασμό με τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών επηρέασαν την απόδοση της ομάδας. Στη φάση της αποβολής του Χατζόπουλου στο 13ο λεπτό, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τογρός, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου», Νίκος Μελίσσας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Καρυδόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 57ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Λυμπέρη από τα αριστερά.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γεωργακόπουλος, Σβίγγος, Λυμπέρης, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, Σπ. Νικολίτσας, Κατσαρός (81’ Μάζης), Καρυδόπουλος (70’ Γιωρ. Νικολίτσας), Τσόφλιος, Τογρού, Αδάμος (64’ Παναγάκης).


ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Καραμπάς, Κρινίτσας, Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Τουμανίδης, Δεμηρτζόγλου (80’ Ταουσιάνης), Πολύζος, Παπαδόπουλος (46’ Δεληγιαννίδης), Σαββίδης (64’ Ανδριόπουλος), Πόποβιτς.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., Ζήσης Βρύζας, ο σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, German Chistyakov, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γεωργιάδης, ο βοηθός προπονητής της α’ ομάδας, Μάκης Αγγελίνας και ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

πηγή: paokfc.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ