2013-01-19 23:00:03
Φωτογραφία για Έληξε η συνεργασία της Peugeot με την Lion Hellas
Έληξε η συνεργασία της Peugeot Automobiles SA με την Lion Hellas. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Πριν από λίγες ημέρες η Peugeot Automobiles SA, παραγωγός των αυτοκινήτων Peugeot κατήγγειλε με προθεσμία ενός έτους τη σύμβαση με την εταιρεία μας, αναφορικά με την εισαγωγή και διανομή καινούριων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, εξοπλισμών και παροχή υπηρεσιών επισκευής και συστήρησης Peugeot στην Ελλάδα.

Ο λόγος που επικαλείται είναι η γενική αναδιάρθρωση του δικτύου διανομής της στην Ευρώπη. Τούτο έχει ως άμεσο αποτέλεσμα ότι η εταιρεία μας δεν θα έχει πλέον αντικείμενο την εισαγωγή/διανομή καινούριων αυτοκινήτων Peugeot καθώς και των σχετικών ανταλλακτικών, αξεσουάρ, εξοπλισμών και υπηρεσιών μετά το πέρας της ετήσιας προειδοποιητικής προθεσμίας που μας κοινοποιήθηκε από την Peugeot Automobiles SA και σύμφωνα με τις προβλέψεις της σύμβασης εισαγωγής/διανομής μεταξύ Peugeot Automobiles SA και Lion Hellas SA.

Για τον λόγο αυτό με λύπη μας και μην έχοντας άλλη επιλογή είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε και με την παρούσα καταγγέλουμε την από 1/6/2011 σύμβαση συνεργασίας επίσημου εμπόρου με την επιχείρησή σας επίσης με προθεσμία ενός έτους από την λήψη της παρούσας, όπως προβλέπει το άρθρο ΧΧΙ της προαναφερόμενης μεταξύ μας σύμβασης.».
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπ' ατμόν ο Δώνης!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπ' ατμόν ο Δώνης!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ