2013-01-19 20:00:08
Φωτογραφία για «Να διατηρήσει ο Μάσα το ρυθμό του»
Τον πιλότο του δεύτερου μισού της προηγούμενης σεζόν θέλουν στη Ferrari

Να ξεκινήσει τη σεζόν με τον τρόπο που ολοκλήρωσε την προηγούμενη θέλουν από τον Φελίπε Μάσα στη Ferrari.

Ο Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε πως μετά την καλοκαιρινή διακοπή ο Βραζιλιάνος έγινε ο πιλότος που ήθελαν να έχουν, παίρνοντας όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσε, βοηθώντας τη σκουντερία στο πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, αλλά και ταυτόχρονα τον ομοσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο.

«Νομίζω ότι αυτό είναι δύναμη μας, αν ο Μάσα διατηρήσει το ρυθμό του θα είναι εξαιρετικό για εμάς. Αν το δείτε από μία άλλη πλευρά, πέρυσι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν ήμασταν σε θέση να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών και αυτό μας κόστισε στο δεύτερο μισό. Το γεγονός ότι ο Φερνάντο και ο Φελίπε τα καταφέρνουν μια χαρά είναι σημαντικό για την ομάδα. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Ο τρόπος που τελείωσε τη χρονιά ο Φελίπε Μάσα δίνει ένα κίνητρο στον Αλόνσο. Είναι σημαντικό να πιέσουμε με εποικοδομητικό τρόπο. Το να έχουμε αυτή τη καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ θετικό.

Πιστεύω ότι οι πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του Μάσα ανήκουν στο παρελθόν. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι ο πιλότος που θέλουμε να έχουμε», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Ferrari.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ