2013-01-19 19:00:05
Φωτογραφία για H KTM ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!
MURRIETA, California – Η εταιρία KTM North America, Inc. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι το 2012 ήταν μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά, χάρη στους πιστούς πελάτες της, τους φανατικούς οπαδούς της και την συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της σε όλες τις κατηγορίες των μοτοσυκλετών.

Η KTM North America με μεγάλη υπηρηφάνεια ανακοινώνει ότι η ΚΤΜ κέρδισε το βραβείο των ΗΠΑ στις Μοτοσυκλέτες “Best OEM (original equipment manufacturer) για το 2012”, ένα βραβείο για το οποίο η εταιρία είναι πολύ περήφανη και το οποίο αντικατοπτρίζει την δέσμευση της εταιρίας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και καινοτόμων READY TO RACE μοτοσυκλετών. Η εταιρία συγχαίρει επίσης τον Πρόεδρο της KTM North America, Jon-Erik Burleson ο οποίος βραβεύτηκε από την AMA (American Motorcyclist Association ως o “Μοτοσυκλετιστής της Χρονιάς”.

Η εταιρία τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες στις ΗΠΑ αυξάνοντας κατά 15% τις πωλήσεις της στην κατηγορία offroad και ειδικότερα στα premium μοντέλα, 350 SX-F motocross και street-legal 500 EXC Enduro
. Η πρόσφατα βραβευμένη μοτοσυκλέτα 500 EXC με το βραβείο “Bike of the Year” από τα υψηλής κυκλοφορίας περιοδικά Dirt Rider, Dirt Bike and Cycle World συμπληρώθηκε με την βράβευση του 450 XC-W από τα περιοδικά Dirt Bike και Dirt Rider.

Στην KTM όμως μια επιτυχημένη χρονιά μπορεί να γιορταστεί μόνο στο αγωνιστικό βάθρο. Και αυτό επετεύχθει όταν ο Εργοστασιακός Αναβάτης της Red Bull KTM Factory Rider, Ryan Dungey, κατέκτησε το πρώτου του Πρωτάθλημα στα 450 Motocross για την KTM. Στην offroad κατηγορία η KTM συνεχίζει να ενισχύει την φήμη της πρωταθλήτριας κερδίζοντας πολλαπλά πρωταθλήματα:

- WORCS Pro 2 Lights – Ivan Ramirez

- GNCC XC2 – Jason Thomas

- AMA National Enduro – Steward Baylor Jr.

- AMA National Hare & Hound – Kurt Caselli

- AMA EnduroCross – Taddy Blazusiak

- GNCC Women’s – Maria Forsberg

- AMA EnduroCross Women’s – Maria Forsberg

H KTM βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή ενθαρρύνοντας τους νέους αναβάτες για την δημιουργία νέας γενιάς και τον Οκτώβριο ανακοίνωσε την επιστροφή του δημοφιλούς Supercross show, KTM Junior Supercross Challenge (KJSC). Το πρόγραμμα επιτρέπει σε αναβάτες 7-8 ετών να συμμετέχουν σε αγώνες με μοτοσυκλέτες 50 SX στην ίδια πίστα που συμμετέχουν οι ήρωες του Supercross. Το πρόγραμμα για το 2013 θα ξεκινήσει στον τρίτο αγώνα Anaheim Supercross

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμα KJSC www.ktmjrsx.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία KTM North America, Inc. www.ktmusa.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ