2013-01-19 18:09:03
Φωτογραφία για Παραλίγο εγκληματίας λόγω έρωτα 64χρονος Τούρκος δικαστής
Σάλο έχει προκαλέσει στους δικαστικούς κύκλους της Κωνσταντινούπολης η ιστορία που εκτυλίχτηκε με πρωταγωνιστή... έναν 64χρονο δικαστικό λειτουργό.

Ο δικαστής εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο της μέχρι πρότινος γραμματέα του, κλείδωσε την πόρτα, έβγαλε το όπλο του και της είπε: «Κοίτα σε τι χάλια με έφερες! Θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ!»

Η 30χρονη γραμματέας, μέσω της εσωτερικής επικοινωνίας, ειδοποίησε την ασφάλεια, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο η Αστυνομία, συνοδεία εισαγγελέα. Μετά από 15 λεπτά διαπραγματεύσεων, κατάφεραν να πείσουν τον "ερωτοχτυπημένο" δικαστή ν' ανοίξει την πόρτα.

Ο δικαστής, ο οποίος είναι επίσης νυμφευμένος με δικαστή της Κωνσταντινούπολης, πήγε σπίτι του, ενώ σε βάρος του διατάχτηκε έρευνα.

Από την πλευρά της, η 30χρονη γραμματέας ισχυρίζεται ότι ο 64χρονος την παρενοχλούσε διαρκώς όταν εκείνη ήταν γραμματέας του και γι' αυτό ζήτησε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να της αλλάξουν πόστο, αλλά και να διερευνήσει την υπόθεση. Το Υπουργείο απλώς τη μετέφερε, χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αστέρας- ΠΑΟΚ το pregame
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αστέρας- ΠΑΟΚ το pregame
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ