2013-01-19 14:49:55
Φωτογραφία για Η ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αντί πινακίου φακής πωλείται το Τ.Τ

Η Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζει να εκτιμά ότι η δημιουργία της νέας τράπεζας με την επωνυμία «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο» θα πρέπει να αποτελέσει τον πυρήνα του τέταρτου ισχυρότερου τραπεζικού σχήματος. Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ προσθέτοντας ότι το νέο Τ.Τ. «μπορεί και πρέπει να καταστεί πόλος έλξης συγχωνεύσεων μικρότερων τραπεζών που δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν αυτόνομα την πορεία τους».

Η νέα διοίκηση, σημειώνει η ΔΗΜΑΡ, με μοναδικό μέτοχο το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, θα πρέπει να αξιοποιήσει την υπάρχουσα περιουσία του ελληνικού κράτους και να συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές τραπεζικές και κοινωνικές υπηρεσίες καθώς και να διατηρήσει απρόσκοπτα τη συνεργασία του με τα ΕΛΤΑ.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αντί πινακίου φακής πωλείται το Τ.Τ.

«Η κυβέρνηση πιστή στις εντολές της Τρόικας εκτελεί κυριολεκτικά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στέλνει στην ανεργία χιλιάδες οικογένειες και ακολουθώντας μια πολιτική "αλά" ΑΤΕ, ετοιμάζεται να πουλήσει αντί πινακίου φακής ένα ιστορικό πιστωτικό ίδρυμα», σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.
 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ