2013-01-19 11:30:04
Φωτογραφία για «Κυριαρχία από την αρχή»
Ο Φάμπρι μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι κυρίαρχοι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στην ομιλία της Παρασκευής πως οι Θρακιώτες θα κλειστούν πίσω και γι' αυτό οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι «σφιχτοί» και να έχουν κοντά τις γραμμές, ενώ ζήτησε ένα γρήγορο γκολ. Παράλληλα τους έδειξε βίντεο από τα παιχνίδια του σημερινού τους αντιπάλου με ΠΑΟΚ και Πλατανιά, ενώ επέστησε την προσοχή τους στους Βαϊρουά και Παπαδόπουλο.

«Αύριο παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κυριαρχήσουμε από το πρώτο λεπτό. Ο αντίπαλος θα έρθει και θα κάτσει πίσω, θα μας περιμένει. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σφιχτοί, να έχουμε κοντά τις γραμμές. Θέλω διαρκή κίνηση στην επίθεση, να βγάλουμε φάσεις και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αν το κάνουμε αυτό, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα στη συνέχεια. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλός στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί», ήταν τα λόγια του Φάμπρι.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ