2013-01-19 09:35:59
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ;
Έναν διαφορετικό Ζαρντίμ αντίκρισαν την Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να δείχνει πιο ευάλωτος και να αναρωτιέται για πιο λόγο δέχεται τέτοια κριτική.

Μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, μετά τα τελευταία γεγονότα. Οι συνεχείς κακές εμφανίσεις των πρωταθλητών, φαίνεται ότι φέρνουν τον Ζαρντίμ προ της πόρτας της εξόδους, παρά το γεγονός πως διατηρεί την ομάδα του μόνη πρώτη και αήττητη.

Αυτό ακριβώς βέβαια είναι και το παράπονο του 38χρονου τεχνικού, το οποίο κι έβγαλε προς τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος μάζεψε τους παίκτες του στ' αποδυτήρια και τους έγραψε στον πίνακα σύμφωνα με την «Sportday», 2011-12, 2012-13 τα αποτελέσματα, τα γκολ υπέρ-κατά και τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθως τους ρώτησε: «Πού είμαστε χειρότεροι; Τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε καλύτεροι. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί μας κάνουν τέτοια κριτική;»

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να αιφνιδιάζονται, με τον Πάντελιτς μόνο να παίρνει τον λόγο, ρωτώντας «ποιοι;», για να συνεχίσει ο Ζαρντίμ: «Λένε ότι δεν είμαστε οικογένεια, ότι δεν έχετε καλή συμπεριφορά. Γιατί;».

Στο ερώτημά του δεν απάντησε κανείς παίκτης κι έτσι όλοι μαζί βγήκαν στη συνέχεια για προπόνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ