2013-01-19 04:38:02
Φωτογραφία για Αγαπημένη ηθοποιός εξηγεί πώς έχασε βάρος: Έκοψα το αλάτι και έχασα 25 κιλά
Έχει αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο ενσαρκώνοντας διαφορετικούς και ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει κατάφερε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποστασιοποιηθεί από τον λαμπερό κόσμο της showbiz.

Με την συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Λοιπόν" η Νεφέλη Ορφανού αποφάσισε για πρώτη φορά να αποκαλύψει πολλά στοιχεία της ζωής της του που δεν γνωρίζαμε. Αρχικά αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ηθοποιός μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασε 25 κιλά και εξήγησε πως τα κατάφερε:

"Τρώω τα πάντα, αλλά χωρίς αλάτι. Έχω κόψει το αλάτι. Αυτό συνέβη όχι για να χάσω κιλά γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά μου. Πάντοτε άρεσα όπως και να είμαι. Πριν από 4 χρόνια είχα σπάσει το μικρό μου δάχτυλο, με ανέλαβαν κάποιοι καταπληκτικοί γιατροί, οι οποίοι μου είπαν ότι έπρεπε να χάσω βάρος, γιατί έκανα κατακράτηση και έχω αδύνατο σκελετό. Επειδή λοιπόν έκανα κατακράτηση, μου συνέστησαν λίγο – λίγο να κόψω το αλάτι, το οποίο είναι καταστροφικό για τον οργανισμό, όπως η ζάχαρη και η ηρωίνη. Το συνήθισα απο τον πρώτο μήνα και τώρα μου φαίνονται άνοστα τα φαγητά με αλάτι. Θέλει λίγο – λίγο για να μην πάθει σοκ ο οργανισμός".


Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη πως δεν ήθελε ποτέ να κάνει παιδί. "Μου άρεσε πολύ η δουλειά μου, ήθελα να δοθώ και σκεφτόμουνα ότι δεν θα ήμουν επαρκής για να κάνω παιδί¨. Όσο για την προσωπική της ζωή που δεν γνωρίζαμε τίποτα, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε: "Είχα ένα καταπληκτικό δεσμό με ένα γιατρό, κάπου 20 χρόνια. Τον "έχασα" το 2005. Ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί στη ζωή μου ο άνθρωπος αυτός. Ζούσαμε ο καθένας στο σπίτι του, και μαζί και χώρια".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ