2013-01-18 20:35:09
Φωτογραφία για Οι εξηγήσεις που έδωσε η Google, για το... γαϊδούρι της Μποτσουάνα!
Κατηγορήθηκε ότι σκοτώθηκε από το αυτοκίνητό της

Εξηγήσεις χρειάστηκε να δώσει δημόσια η "Google", για την περίπτωση ενός... γαϊδάρου της Μποτσουάνα!

Το γαϊδουράκι έμοιαζε να το χτύπησε και να... το εγκατέλειψε στην τύχη του το αυτοκίνητο της υπηρεσίας "Google Street View" και η αποκαλυπτική φωτογραφία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο υπεύθυνος για τους Χάρτες της Google απολογήθηκε για την φωτογραφία που τραβήχθηκε καθώς διέσχιζε την περιφέρεια Κουένενγκ στην Μποτσουάνα της νότιας Αφρικής. Διαβεβαίωσε όλους όσοι ανησυχούν ότι, το γαϊδουράκι είναι ζωντανό και καλά, μετά από ένα... απλό μπάνιο στην άμμο.

Κοιτώντας την φωτογραφία 360 μοιρών, εύκολα μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι ο οδηγός του οχήματος χτύπησε το γαϊδούρι που εμφανίζεται στην φωτογραφία, μια όρθιο και μια ξαπλωμένο, στην άμμο.

Όπως εξηγεί ο Group Product Manager των Google Maps, το γαϊδουράκι απολάμβανε ήδη ένα "μπάνιο στην άμμο". Καθώς αντιλήφθηκε το όχημα να πλησιάζει, σηκώθηκε, διέσχισε τον δρόμο και συνέχισε τον δρόμο του προς την αντίθετη κατεύθυνση.


Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο Κέι παραθέτει τρεις φωτογραφίες. Στις δύο πρώτες, το όχημα Street View πλησιάζει και φωτογραφίζει από απόσταση το γαϊδουράκι που κυλιέται στην άμμο.

Στην επόμενη, το ζώο σηκώνεται και παραμερίζει και στην τελευταία (από την κάμερα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου) κοιτάει το απερχόμενο όχημα με περιέργεια.

Πριν δοθούν εξηγήσεις, η φωτογραφία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις. (radar.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ